torsdag 24. september 2015

Ygg og lyng spisebord tilbud

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar.


Finn et bord som passer stilen din og hjemmet ditt.

La livet ditt innrede stua. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Her finner du spisestuebord av merker som House Doctor og Woud. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Vi fører de beste merkevare innenfor design og produkter til hjemmet,.


Laget i heltre eik, i hele staver.

Velg mellom forskjellige behandlinger, Naturoljet, hvitoljet, smoked eller sortbeiset. Spisebordet er klar for tilleggsplater på begge sider a 50cm. Hos Bohus får du et stort utvalg av spisebord til hjemmet ditt! Norwegian furniture brand inspired by Norwegian nature, history and. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Spisebord , Victoria, Tre, Natur,. Viken har røtter i enkelhet og funksjonalitet fra skandinavisk modernisme. Med skråstilte ben og avrundet bordplate, oppleves bordet visuelt lett, nesten svevende. Vikenserien fås som runde og rektangulære bord i flere størrelser. Sofaen er laget av heltre og finér med No-sag fjærer, ryggputer med dun og kaldskum, setepute i kaldskum med dacron svøp.


Bli kjent med Møbel-Design. Du har ingen produkter i handlekurven. Kyst er en stilren spisestol med god sittekomfort.


Den er stablebar og praktisk med puter som enkelt kan tas av for vask eller rens. Gjør den personlig med et stort utvalg skinnkvaliteter og tekstiler for både innen – og utendørsbruk. Produktene i heltre eik fra Ygg og Lyng gir en følelse av nærhet til naturen.


Alle produkter og design er inspirert av norsk natur, vill og fantastisk som den er! De vil gjerne bevare den slik den er og vil gjøre sitt for å tenke miljø.

Møblene er designet og produsert for å vare – for å eldes pent og verdig! Dis coffee tables have clean, simple lines and are available in five sizes that can be used individually or together. Choose from table tops in solid oak, brushed.


Tilbud HAY pivot hjørnehylle nomint. Hay – Kjøp Hay online. Lagre dette produktet til en liste. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Kjøp Svart spisebord hos Trademax.


Omfavnet av norsk natur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg