torsdag 17. september 2015

Holmegaard cabernet vannglass

Holmegaard cabernet vannglass

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Vakre vannglass for ehver anledning Alt til restauranten - kjøp online! Alt samlet på ett sted i vår onlinebutikk!


Holmegaard cabernet vannglass

Gode priser og rask levering! Les mer om utsolgte varer. Seriens romslige vannglass på cl. Holmegaard Cabernet Cocktailglass.


Det maskinblåste Cabernet -vannglasset erstatter det gamle munnblåste glasset for å gjøre det vakre vannglasset ekstra solid og eksepsjonelt klart. Vannglasset kan brukes til både hverdag og fest og blir ekstra fint sammen med andre deler fra den klassiske Cabernet -serien! JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Skjenkelinjen i Tom Nybroes Perfection-serie går som en rød tråd gjennom seriens glass og gir en strømlinjet borddekking. Det romslige vannglasset på 33. Og det er nettopp det Peter Svarres Cabernet -serie gjør. Skapt til å utfolde vinens fulle potensial – og med et skarpt øye for estetikk.


På den måten forener Svarrer sine tre designfilosofier: modernisme, funksjon og hverdagseleganse. Cabernet -glassene er lette både i vekt og uttrykk, og passer til borddekking til alle anledninger. Vi har vannglass og drikkeglass fra Rosendahl, Eva Solo, Bohemia og flere andre kjente merkevarer.


Holmegaard cabernet vannglass

Se vårt utvalg på Tilbords. Hva skjuler seg bak trenden? Individiuelle Beratung und Angebote! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. HOLMEGAARD CABERNET 35CL VANNGLASS.


Bli den første til å omtale dette produktet. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker.


Kjøp på nett og få rask levering. Rødvinsglassets store overflate frigjør vinens bouquet, mens den innsnevrede toppen samler den igjen slik at du får alle vinens smaks- og duftnyanser med. Peter Svarrers Cabernet -serie er designet til å gi deg en best mulig vinopplevelse. Når en ung rødvin luftes på en stor flate, åpnes og mykgjøres vinen, noe som forbedrer opplevelsen markant. Uanset om du inviterer til champagnebrunch, lader propperne springe til en helt særlig anledning eller blot har lyst til at fejre, at det er tirsdag.


I Cabernet -serien finner du også glass til forskjellige typer viner, snaps- og vannglass og en vinkaraffel. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg