fredag 25. september 2015

Hva er frankincense

Hva er frankincense

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Denne oljen er fantastisk for huden! Den leger brannsår, utslett, kutt og skrubbsår. Frankincense , også kalt virak, er en eterisk olje som utvinnes fra Boswellia treet. Selv om det er bedre kjent som røkelse for vestlige, er harpiksen så kjent som olibanum, eller på arabisk al-lubān (لبان, en referanse til melkesaftet tappet) fra boswellia-treet.


Ved å kutte spor langs trestammen avgis harpiks som etterhvert hardner til såkalte tårer. Røkelse og myrra er harpiks utvunnet fra busker eller små trær som vokser utelukkende på den sørlige arabiske halvøy. Eldgamle sivilisasjoner dyrket og høstet urter for en rekke medisinske og seremonielle formål.


Hva er essensielle oljer? Oversettelse av ordet frankincense fra engelsk til norsk, med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. I og med at det ikke nevnes her, lurer jeg på om dette har med sammensetning eller kvaliteten på oljen å gjøre. Kjøp dōTERRA produkter med minimum rabatt. Informasjon om eteriske oljer og doTERRA.


Bli med i Norges største og Europas raskest voksende doTERRA team, Inspira. Oljen har en varm, treaktig og søt duft. Den er svært anvendelig ved massasje og i bad.


Generelt er den dypt beroligende, revitaliserende og oppløftende. Virak er blitt mye brukt som røkelse i religiøse riter, som parfyme, som vern eller medisin mot sykdom og sår, og til balsamering av lik. Virak utgjorde sammen med myrra fortidens røkelse (jfr. Jes 66), ettersom begge stoffer ved oppvarming utvikler en hvit røyk med skarp balsamlukt.


I dag er virak særlig brukt i aromaterapi. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har én oversettelse av frankincense i engelsk-bokmål ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.


Eteriske oljer Innlegg av Josefine AppelFor meg handler oljer om selvpleie og kjærlighet. Det er viktig å ha sunne rutiner som bidrar til en helhetlig helse, og da er det viktig å pleie både kropp og sjel. Derfor er jeg i tillegg til ernæring svert opptatt av naturlig hudpleie. Den har så mange gode egenskaper at du kommer veldig langt med denne, dessuten dufter den fantastisk godt. Siden oldtiden har røkelse vært verdsatt for sine medisinske og aromatiske egenskaper.


De tre vise menn som kom til å. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Studier utføres vanligvis in vitro, eller på celler i et laboratorium. Det er ikke utført studier på personer som lever med kreft.


Dette er fordi nyhetene er basert på positive, tidlige funn fra forskning som ble utført på AKBA-forbindelsen som finnes i frankincense og kreftceller i eggstokkene i et laboratorium. I pressemeldingen sier forskerne har vært i stand til å vise forbindelsens evne til å bekjempe kreftceller i eggstokkreft i sent stadium. Harpiksen doTERRA bruker kommer i fra Oman. Helt før jesu tid har denne oljen blitt brukt for sine helsefremmende egenskaper.


I midtøsten er oljen ansett som hellig. Kan også anvendes ved lett hoste og ypperlig til behandling av voksen hu arr og strekkmerker. Lindrende ved lette menstruasjonssmerter. Boswellia Cateri og andre Boswellia-arter som er trær som vokser i Somalia og sydvestre kyststrekningen av Arabia. Slekten er oppkalt etter Joh.


En lager snitt i barken slik at sektretet renner ut og stivner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg