mandag 7. september 2015

Jotun kvist og sperregrunning antall strøk

Jotun kvist og sperregrunning antall strøk

Beste Priser På Kvist Og Sperregrunning. Sammenlign pris med oss! Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett.


Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. På nytt treverk anbefaler vi strøk , og tidligere behandlet strøk. På bildene kan du se før- og etterbilder med ferdigmalet sluttresultat. Bytt verktøy: Ikke bruk samme pensel til kvist - og sperregrunning basert på. Jotun Kvist og Sperrgrunn.


JOTUN Kvist - og sperregrunning. De ble riktig fine, og takket være eiken fikk overflaten litt struktur, sier Kjersti. Det første strøket binder urenhetene, og de kan derfor tre frem i fargesjiktet. Ta et nytt strøk etter tidligst timer.


Det andre strøket gir en jevn, fin og ren overflate. Etter malingen Tørk av pensler og verktøy grundig før rengjøring med white-spirit. Lukk boksen etter bruk. Ta hensyn til naturen vår Ikke tøm ut maling i avløpet. Grunningen skal tørke min.


Gjennomslag fra underlaget kan misfarge den våte malingfilmen, men fikseres ved tørk og blør ikke igjennom neste strøk. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Kjøp strøk i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Kvist og sperregrunning kan brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt.


Jotun kvist og sperregrunning antall strøk

Les tester og omtaler før du kjøper. Malermester Einar Nilsson fra Tid for hjem demonstrerer hvorfor du må kvistlakke. BRUKSOMRÅDE: Alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. De har sikret seg ved å skrive på spannet kvistgjennomslag er et naturlig fenomen og kan forekomme over tid. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Forarbeid: Underlaget skal være rent, fast og tørt: Kvae vaskes mest mulig ut av treverket med rødsprit. Store kvaelommer fjernes med kniv eller varmepistol osv. Mindre lommer vaskes med rødsprit. Da kan du få en virkelig spennende patina. Ta en titt på oppstrøksprøver hos din fargehandler før du bestemmer deg.


Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, sugeevne, påføringsteknikk og antall strøk vil påvirke fargen. Det anbefales å gjøre oppstrøk på tilsvarende underlag før malerarbeidet påbegynnes. Kombinasjonen av kvistlakk og grunning isolerer eksisterende misfarginger, slik som sot, nikotinflekker, vannskader, tusj og gammel gulnet furu.


Kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet.


Jotun kvist og sperregrunning antall strøk

Flatene påføres deretter et strøk LADY Vegg-produkt i samme farge som LADY Minerals toppstrøk. Kalkmalingen har litt tykk konsistens. Rør derfor om før bruk, og under påføring om nødvendig.


Husk hansker og vernebriller. Rommet vart ferdig for veker sidan og eg kan ikkje sjå at kvistane er misfarga. Påfør med pensel, ett til to strøk. Kort sagt veldig fornøgd med resultatet. Lange strøk gir et litt roligere uttrykk, mens korte strøk gir en mer synlig og intens virkning.


Test ut maleteknikken på en liten testflate på forhånd for å finne frem til det uttrykket som du ønsker på veggen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg