torsdag 3. september 2015

Valmuefrø kalkmaling

LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk.


Det er trygge, velkjente LADY-farger som er spesielt utviklet for vegg. Se og bestill fargekartet her. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke.

En super anvendelig gråtone for deg som leter en passe lun gråtone. I kalkmaling blir denne som en medium mørk betongfarge. Nå er tiden for leting og egne eksperiment over, for kalkmaling er nå tilgjengelig hos mange malingsforhandlere over hele landet – og har samtidig gått fra å være en greie for spesielt interiørinteresserte til å være et kommersielt produkt for alle.


Malingen passer til slette vegger og peis, og den tåler varme godt. Den belgiske trendmalingen finnes i over 1ulike farger, men ifølge daglig leder i Edda Interiør, Idar Stensvol går det mye i grått og mørke farger. Kalkmaling gir røff,myk, matt, stram og tidløst vegg på en gang!


Bruk den på en vegg eller som kontrast. Vi vil jo ha det trygt, koselig og lunt, sier Lisbeth Larsen.

Her kan du se hvordan. Det er en vannbestandig, slitesterk maling som gir vakre, levende vegger med et unikt fargeutterykk og en kalket overflate. Malingen brukes til slette vegger og underlag som bygningsplater, puss, samt sparklede flater og betong innendørs i tørre rom. Gjør det enkelt å skape effektfulle og personlige vegger. Vi er nesten helt ferdig med å pusse opp leiligheten men er en vegg vi sitter litt fast på.


Lady Minerals skaper vakre kalkede vegger med et unikt fargeuttrykk. Det er en stor vegg i stuen, nesten meter lang der TVen (the frame) skal henge. På de andre veggene i stuen har vi nordic breeze, og det er en forstue med stor åpning til stuen hvor vi har valmuefrø kalkmaling. Vi har lys eikeparkett (se bilde). De farver, vi har valgt, er trygge, gode og velkendte nu-ancer, som er smukke på en væg.


Tek-sturen er tidsrigtig mat og skaber den rigtige baggrund for et råt, industrielt og tidløst udtryk. En perfekt ramme for design og håndværk i. Contact us about this article. Så fik vi også kalkmaling på væggen!


På soverommet valgte vi en blåfarge som heter St. Som gråfarger har vi Valmuefrø og Washed Linen. Jotuns nye kalkmaling er laget av ekte kalkstein – et produkt fra naturen.

Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Opplevelsen av å være tilstede i øyeblikket og la livet gå sin gang er nok hovedgrunnen til at så mange av oss nå slipper naturen inn i hjemmet. See more ideas about Jotun lady, Interior and Colorful decor. En lun, flott mørk gråtone.


Perfekt kombinasjon til alle gråfargene nevnt over. Denne passer til en mengde andre farger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg