mandag 28. september 2015

Dele rom med gardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former.

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Hvordan skal jeg tilpasse gardinen slik at den passer rommet og vinduet best mulig? Finn laveste nettpris her.


Kid har lang erfaring med gardiner og gir deg tips til hvordan du kan velge den rette gardinen tilpasset ditt hjem. Fargene vi velger å omgi oss med gir en personlig vri på interiøret og sier noe om stilen vår. Heldigvis er enerom på sykehjem altså regelen, og ikke unntaket.


Men det hjelper lite for dem (!) som faktisk er i den situasjonen at de må dele rom , kanskje mot sin vilje.

Jeg ville vurdert om det er en mulighet å sette opp hyller for å dele av rommet. Da får man en følelse av to rom , selvom det egentlig bare er delvis delt av. Det blir finere og ikke så billig som å bare bruke en gardin. Det trenger ikke å bli veldig dyrt heller, de har mange billige, greie hyller på ikea feks.


Jeg ville også hatt en litt tykk og tung gardin (gjerne fløyel, det henger veldig pent og rolig). IKEA har en gardin i bomullsfløyel, og det står at den er tykk nok til å holde støy ute, noe som virker ideelt som romdeler. Mørkleggende gardin stenger ute dagslyset og gjør rommet mørkt samtidig som det hindrer innsyn. Takket være gardinens multifunksjonelle bånd passer den med fingerkroker og rynkebåndskroker for både gardinskinner og stenger, men kan også trå det direkte på en gardinstang. Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere.


Bokhyller, reoler og romdelere skaper orden i boksamlingen og er ideelle til oppbevaring. Reoler og romdelere kan brukes til å definere et rom og skape nye muligheter. Romdelere er spesielt egnet til å dele opp rom i mindre områder og kan brukes til å skape koselige kroker og skrå. Her tenkt på flere av løsningene som blir skissert.


Regner med at jeg forsøker å skråskjære toppsvillen slik at stendere kan settes opp på vanlig måte. Har ennå ikke bestemt meg for om jeg skal sette opp denne veggen og dele av stuen. Hva er letteste metoden for å finne riktig vinkel i taket der veggen skal stå?


Unik tekstilkolleksjon med mønstrete designklassikere.

Se hvordan ulike farger og gardiner endrer et rom. La deg inspirere her. På soverommet vil du kanskje ha tykke, lystette gardiner med gardinkappe og lang gardinstang. I stuen er det kanskje viktigere hva slags stoff, stil og materiale gardinene er i. Med KALLAX-serien kan du tilpasse hyllen akkurat som du vil - liten eller sto, mange hyller eller store og få. Heng nattbordlampene i taket og lag bedre plass på nattbordet – eller frigjør gulvplass og kvitt deg med nattbordet helt!


Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen.


Ringer - Gardiner med jevnt fordelte metallringer henger i løse folder og gir en moderne finish til innredningen din. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår.


En enkel og rimelig garderobeløsning i et rom med skråtak er å plassere kommoder eller trådhyller under taket. Vil du skjule trådhyllene kan du montere gardiner i taket som skjuler dette. Velger du panelgardiner vil det fungere som en skyvedørsgarderobe, og du kan åpne døren der du har behov for det, påpeker Cecilie Sletbak hos C Inn AS i Ski.


God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste. NorDans persienner gir en god og effektiv skjerming for både lys, varme. Med å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn og kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut.


Gardiner er som accessoirer, de kan gjøre utrolig mye for helhetsfølelsen. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex. Som regel bygger man et skjelett av enten tre eller metall, og kler det med gipsplater.


Men det finnes et bra alternativ, og det heter porebetong, også kalt siporex. Det porøse materialet er enkelt å sage til med en håndsag, og det limes sammen til en perfekt skillevegg som deretter kan sparkles og males når limet er tørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg