tirsdag 29. september 2015

Fototapet egne bilder

Tapet med ditt design er en genial måte å skape den rette stemningen på. Perfekt til hjemmet, kontoret, restauranten, butikken, klubbhuset, etc. Til glassflater, bil og båt. Se alle mulighetene her. Aluminium, akryl og andre formater.


Flott eksponering av bilder.

Tepper med egen logo og design. Hvis pakken ikke kommer frem før jul, får du pengene tilbake! La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener. Bestill fra fotoknudsen!


Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Hvilke bilder kan jeg bruke om jeg vil lage et eget fototapet Familiebilder, naturbilder, illustrasjoner og feriebilder – hos oss kan du laste opp det bildet du ønsker, og skape ditt eget unike motiv. Har du ingen egne bilder du vil trykke som tapet, kan du lete hos bildebyrået Dreamstime. Skap et estetisk og innbydende miljø på kontoret, møterommet, arbeidsplassen, restauranter og hotell eller i hjemmet med fototapet !

Med dine egne tegninger, bilder og logo designer du ditt eget visuelle uttrykk. Du kan også få hjelp av våre kreative designere til å få den rette atmosfæren. Det spiller ingen rolle hvilket bilde du vil trykke, så lenge det har høy nok oppløsning. Bildet du velger, enten det er et foto, en tegning eller en annen illustrasjon, må ha minst én piksel per millimeter i lerretsbildet.


Hvis du vil trykke et lerretsbilde på x centimeter, må du altså laste opp et bilde som er minst 6x 600. I praksis kan et hvilket som helst motiv gjøres om til fototapet for hjemmet ditt. Alle bildene har blitt nøye kategorisert slik at du enkelt kan finne et bilde som passer for deg.


Hvis du ikke skulle finne et bilde , kan du ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg med å finne bilder til tapetet ditt. Fototapet med eget bilde. Vi anbefaler at bildet er tatt med speilrefleks kamera på megapixler eller mer. Dette fordi vi garantere god kvalitet.


Har du ikke bilder som du har tatt selv tilgjengelig, kan vi hjelpe deg med dette. Du kan selv laste opp og designe ditt bilde her. Vilka bilder kan jag använda för att skapa min egen fototapet ? Familjefotografier, naturbilder, illustrationer och semesterbilder – hos oss kan du ladda upp vilka bilder du vill och skapa ditt eget unika motiv. Hittar du ingen egen bild att trycka som tapet kan du leta hos bildbyrån Dreamstime.


Det er Inspirasjon Interiør som nå har begynt med produksjon av kundenes egne bilder på fototapet.

Har du funnet et bilde du kunne tenke deg på fototapet , anbefaler produsenten deg å sende det til dem for vurdering. Din stil, dine interesser, dine ferier og dine minner. Alt du trenger er et digitalt bilde.


Det er uendelig med muligheter når det gjelder å lage sitt eget tapet. Finn frem gamle brev, vakre blonder, plateomslag eller barnetegninger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Skap ditt eget fototapet med et design som passer perfekt for deg. For å personalisere rom eller kontorlokaler er kanskje det morsomste egne bilder. Våre fototapeter er lette å sette opp og gir deg et mer personlig interiør. Happywall tilbyr fototapeter, tapeter og veggbilder i ulike materialer. Enten det er i hjemmet, på arbeidsplassen, i restauranten, etc, blir veggene fornyet med dekor!


For våre privatkunder har vi et stort utvalg av fototapeter, tapeter, lerretsbilder og romdekor av høy kvalitet. Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder , eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design.


Prisene varierer med kvaliteten på platen, og etterbehandling av bildet. Det er også mulig å strekke det enda lenger, og bestille fototapet av egne fotogafier. Da er tapetet vaskbart, og leveres i ruller. Hos blant andre tapetshop.


Vi hjelper deg med å ta utsnitt og klargjøre bildet ditt for trykk. Vi produserer selv og har derfor markedets korteste leveringstid på fototapet. Trykk på vaskbar vinyltapet med fiber bakside gjør vår egenprodus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg