torsdag 10. september 2015

Gubi pedrera bordlampe

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp alt til hjemmet. Møbler, belysning og gardiner.


Gubi pedrera bordlampe

Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Mål H: 3Diameter skjerm cm. Pedrera lampen er både moderne og klassisk. Materialer Perforert skjerm i metall. Dette lekre sofabordet består av en glassplate med en spennende organisk form, med et understell i sortlakkert stål eller messing.


Gubi pedrera bordlampe

Et elegant og tidløst design. Sammenlign tilbud fra GUBI. GUBI Grässhoppa lampe – en ekte klassiker Den ikoniske lampe serien, Grässhoppa, er designet af Greta M. Det er en sofistikeret lampeserie, som kommer som bordlampe , pendel og gulvlampe.


Se de fine bordlampene våre. Enkel og billig handel på Cellbes. Lampen er laget av perforert metall, med en hvit innerskjerm av kunststoff, og en sort tekstilledning på lamper i sort, og en hvit tekstilledning på de resterende.


Gubi pedrera bordlampe

Finn laveste nettpris her. Se alle de forskellige farver her. Køb GUBI ABC Bordlampe med Prismatch til online køb her. Gubis univers er fylt av glemte design-skatter som er relansert og moderne klassikere de har skapt i samarbeid med noen av verdens viktigste designere akkurat nå.


Gubi er ikke redd for å utfordre den skandinaviske fargepaletten og formspråket, samtidig som de glir perfekt inn i de fleste hjem. Discover gubi pedrera. Gubi – H2O Table lamp, Ø-1 Matt wite. The coffee table is with its slender base and glass table top, a light table that fits into any contemporary home. Sylinderformet bordlampe i perforert og lakkert stål.


Gir et fint og stemningsfylt lys. Vi anbefaler LED-pære. Enkelte andre pærer kan forårsake misfarging på innerskjerm. Gubi er en dansk møbelprodusent som har mange design klassikere. Hurtig og gratis levering, nemt at returnere og god kundeservice.


Bestlite lampene og Beetle spisestol hos Verket Interiør. God pris og rask leveringstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg