torsdag 10. september 2015

Bilder i plexiglass

Finn Bilder I Plexiglass. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. God Service Og Rask levering. E-handelsmerket Nettbutikk.


Vis fram favorittbildene dine ved å trykke dem på den nye, moderne måten.

Pleksiglassbilde – trykk bildet ditt på pleksiglass. Bilder på plexiglass gir en stilig og moderne fremstilling av bilder. Et trykk på pleksiglass forsterker nyanser, dybde og detaljer på favorittbildet ditt. Det beste med plexiglass , er at det sørger for at man aldri går lei av bildene. Friske fargetoner fremheves i plexiglass bilder , og egner seg spesielt godt til naturbilder.


Ditt bilde på lerret eller plexiglass. Foto på plexiglass er også spesielt egnet for å henge utendørs, uten at fargene påvirkes.

Gratis frakt, rask levering, 1 fornøyelse! Vi tilbyr spesial- og standard størrelser. Lag flere bilder bak akrylglass og lag et panoramabilde! Noe annet unikt du kan gjøre er å lage en flerdelt veggdekorasjon med ditt helt eget og unike motiv. Dessuten kan du bruke større bilder , og på den måten dekorere en større del av veggen.


Når du trenger et glass som er ekstra hardført og fleksibelt er pleksiglass ideelt. Hardført og bøyelig pleksiglass. Akrylglass har same krystallklare utseende. Leveres med mm alu sandwich som bakplate og skjulte beslag, så bildet får en svevende effekt ca.


Bilderammer, rammer for rømningsplaner, magnetrammer, plakatrammer og rammer for veggmontasjer. Vi kan tilby ulike typer rammer i plexiglass , pleksiglass og akryl. Alle er produsert i Norge og med flott finish. Rammer i pleksiglass passer inn i de fleste miljøer.


Bildet ditt får også en hittil usett dybde på grunn av akrylglasset som nærmest gir en 3D-effekt. Ved akrylglass med direkte trykk blir bildet ditt trykt direkte på akrylglassets bakside. Plasser veggdekorasjonen din på en vegg hvor det er direkte lys, og se fargene komme til live.

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Plexiglass fra fotoknudsen er av svært god kvalitet, og beskytter bildet mot UV-stråler, riper og støv. Det betyr at bilder på plexiglass kan henge fremme uten å falme over tid. Plexiglass gjør ditt personlige kunstverk slitesterkt i mange år fremover. Last ned appen og bestill.


Design ditt eget dørskilt. Hvis pakken ikke kommer frem før jul, får du pengene tilbake! Stort Utvalg Av Plastvarer - Alt Kappes Etter Mål - Vi Har Glade Kunder - Topp Service!


Velg utformingen som passer deg best. Høy kvalitet til fornuftig pris. Enkelt å skifte innhol hver rad vippes lett fra hverandre ved bruk av halvmånespor midt på raden. Bilde viser eksempel på bruk av tavlen. Den er UV-resistent, dvs.


Få dine beste bilder trykket på baksiden av elegant akrylglass. Dette vil gjøre at bildene dine får en usedvanlig høy glans. Plexon er spesialisten på Plexiglass og LED. Talerstoler, montere, dagligvare- og detaljhandels løsninger, display, profilering- og utstillings materiell, rammer, interiør og møbler, og mange andre skreddersydde løsninger som skiller oss fra alle andre. Vi jobber med store installasjoner og mindre løsninger.


Ellers kan du jo selvfølgelig bruke samme puter til å lime rett på en aluplate som du så henger på veggen hvis du ønsker en kant rundt bildet. Hvis du bruker plexiglass så må det jo henges opp på en måte, si at denne skrues rett i veggen så vil jo bildet ligge i trykk mellom platen og vegg, og ikke trenge lim. Men trenger man glass.


Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg