fredag 18. september 2015

Christina lundsteen

Christina lundsteen

Christina Lundsteen. ITALY designspace. Corso Giuseppe Garibaldi 19. Putene kommer i en nydelig fargeskala og er laget i den fineste veluren. Hun vil at du skal fylle hjemmet ditt med farger som gjør deg gla og hennes kolleksjoner skaper fantastiske omgivelser for deg og din familie.


CHRISTINA LUNDSTEEN er en dansk designer med en unik sans for farger. Hennes mål er å fylle hjemmet ditt med farger du elsker og som gjør deg lykkelig. Supervakker og delikat pute som har et lusuriøst uttrykk i deilig fløyel. Innsiden er fylt med høykonsentrert, fin dun. Kan kun renses, ikke vaskes!


Om varen er tom på vårt lager, er bestillingstiden 6-uker. Hun er kjent for sin kjærlighet til farger, tradisjonelle teknikker og ikke minst for sitt. Et enkel triks er å bytte litt på det man allerede har og flytte litt rundt på tingene. Da oppstår det gjerne et nytt utrykk og glede for det man allerede har.


Christina lundsteen

Du kan skimte såvidt en ny farge, lilla. Huset: En gammel låvebygning på totalt 2kvadratmeter fordelt på to etasjer beliggende i Nord-Sjælland. Trenger boligen din et friskt pust, eller er boliginnredning din store lidenskap slik at du ofte vil kikke på noe nytt, så er sofaputer en enkel og hurtig måte å skifte stil på.


Using luxuriously soft cotton velvet as her sole fabric, each cushion in her collection is a textural wonder. Discover cushions of all shapes and sizes, from plump, round pieces to beautiful bolster cushions. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Eske?


Christina lundsteen

Varen ble lagt i handlekurven din! Putene er eksklusive og delikate og er fylt med dyrevennlig og antibakterielt fin dun. Velur er stoffet som har fått sin renessanse - og vi elske det! Fargepaletten er helt uimotståelig og i tillegg i velour. Finnes I flere farger.


Den er pen alene eller i kombinasjon med en annen størrelse. Måten hun mikser farger, mønstre og tekstiler overrasker og utfordrer, og resultatet gjør dine omgivelser vakre og elegante. A beautiful rectangular luxury velvet cushion, by danish designer christina Lundsteen. Hendes mission er at fylde vores hjem med smukke farver og gøre os glade.


Christina lundsteen

Med en bakgrunn i den danske motebran. Med sina omtyckta produkter i fantastiska kulörer vill hon utmana vårt sätt att kombinera färg och inspirera oss till skapa nya upplevelser i våra hem. De nye fargene på putene er utrolig fine - artichoke, plum, desert peach, petrol og dark red.


I tillegg kommer det en ny kolleksjon av puter som er laget med patch work teknikk, med helt rå fargekombinasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg