tirsdag 1. september 2015

Keramikk leire pris

Keramikk leire pris

Ellefsen AS lagerfører et bredt utvalg leiresorter som vi mener skal dekke de fleste behov innen industri, skole, pottemakeri og hobbybruk. De fleste av våre leirer er renset og vakuumbehandlet. Dette gir homogene leirer med høy kvalitet hvor kunden slipper overraskende urenheter som skaper problemer.


Skal du forme og være kreativ med leire , så har vi mange spennnende produkter. Du finner både tradisjonelle leiretyper blåleire og rødleire, samt selvherdende leire som er utrolig enkel å arbeide med. Keramikkurs fra Liv i leire Keramikkverksted med plass til deg!


Begitning til keramikk , uåpnet. Myk og plastisk leire , som også kan leveres med eller fin chamotte for større stabilitet. I tillegg kan vi levere Sibleco (tidligere Vingerling) sin K-140. Dette er en standard hvit leirgods dreieleire uten chamotte. Kan brukes til raku, oksydasjon, reduksjon, salt og soda-brenning.


Leiren har en porøs struktur som lett fører fuktighet inn og ut. Til og med ben-tørr leire er utrolig sterk og tåler mye. Et av verdens mest kjente varemerker med lufttørkende leire.


Glutenfri modell- leire som kan males og lakkes. Endre til priser ekskl. Jeg har to år på tegning, form og farve, og dessuten en allsidig bakgrunn fra silketrykk, skulpturering og dekorasjon. Jeg er i stor grad autodidakt hva Keramikk angår, men har også deltatt på forskjellige kurser, og hatt privattimer i bl.


Keramikk leire pris

Vi i Alt for Keramikk AS har i snart år forhandlet råvarer og utstyr for keramikk og glass i Norge. Vårt mål er å gi personlig service og hurtig levering til både nye og gamle kunder. Det at vi samarbeider med større aktører, gjør at vi også sikrer et godt vareutvalg og fornuftige priser. Keramikkleire, herdingstemperatur er oppgitt nedenfor.


Leiren kan bli skadet dersom den utsettes for frost og vil derfor ikke bli levert til. Leire er et fantastisk materiale å arbeide med. Keramikk , er morsomt, med det tar tid å lære, og snart nok du har ferdigheter til å fullføre ditt eget prosjekt fra grunnen i en stil du fullt ser og setter pris på.


Keramikk leire pris

Vi tilbyr et bredt sortiment innen Hobby leire på nett. Grov, svartbrennede leire til modellering. Meget velegnet til store skulpturer, og gir et veldig flott, artistisk uttrykk.


Plastsekk med 1kg. Vi ønsker å selge alt samlett og selger langt under denne summen ved hurtig avgjørelse! Det står også igjen en del keramikk i butikken som er til salgs.


Keramikk har mange anvendelsesområder, og det skilles særlig mellom keramikk med og uten leire. Foruten industriell produksjon av keramikk (type porselen, annet finservice), og teknologisk keramikk , finnes det mange små verksteder rundt om i Norge (og verden) hvor det produseres gjenstander av leirebasert keramikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg