mandag 21. september 2015

Kaffekopper fra arne jacobsen

Servise, kaffekopper , krus. Rask levering, ferdig tollet. Stilrene eller trendy designs og alltid god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Bruk eget bilde eller egen logo, eller velg en av våre mange design. Vi tilbyr krus og kopper av glass og porselen, med og uten skål. Lokkene er tilgjengelige i fargene svart og oransje. Sammenlignet med tradisjonelt bestikk er både form og funksjon modernisert i Jacobsens serie, og det gjør mye på et hvert spisebord.


Få en god start på dagen med en lekker kopp kaffe i denne flotte kaffekoppen med underkopp fra Rosendahl Grand Cru Soft-serien. Ikke er de bare perfekte kaffekopper , men passer fint inn som detaljer i interiøret både på kontoret. Her finner du bilder, pris og linker til mange forskjellige kaffekopper fra Design Letters at kjøpe online. Personlig krus i porselen, A - Ø, fra Design Letters.


Kan stables, og tåler oppvaskmaskin. Myren og lenestolen Ægget. Rabatt Denne Måneden! Arne Jacobsen regnes som en representant for funksjonalismen. Selv om vi alltid har mobilen innen rekkevidde er det noe spesielt med å se tiden tikke avste minutt for minutt.


Det finnes også kaffekopper som er skapt til å drikke cappuccino eller cafe latte av. Det finnes selvfølgelig også gode store kaffekopper som er perfekt til deg som bare skal ha en deilig stor sort kopp kaffe. Blant Jacobsens store verk som designer og formgiver fins bl. Han er kjent for sin tid i progressiv rocke-bandet Difference som var store i Norge på 60-tallet og 70-tallet.


Denne Pinnen ble oppdaget av Lea Interiør. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Kaffekopper i kule eller stilrene design.


I samtiden ble han særlig berømmet for sine totalløsninger. ARNE JACOBSEN TIME PASSES - DESIGN LASTS. Alle disipliner inngikk i realiseringen av de store prosjekter fra arkitektur til interiør, møbeldesign og grafikk. Helheten ble synlig i detaljen, som detaljen i helheten.


Orginalstolen Syvern er Fritz Hansen sin mest solgte stol gjennom tidene. Klikk her for å få tilsendt nyhetsbrev fra Møbelgalleriet. Gjennom årene har han våget sig ut på forskjellige områder relateret til hans arbeid. Som lysarmaturer, møbler, bestikk, dørhåndtak, toalettsaker og tapetmønstre. Stolen er som er skulptur i rommet og kler godt en sterk farge.


Eller velg den klassisk og elegant!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg