tirsdag 29. september 2015

Dekorstein vegg

Valg av dekorstein avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her! Dekorstein fra Byggmax.


Dekorstein vegg

Raskt, enkelt og billig. Den kan brukes rundt huset og rundt trær. Se vårt store utvalg. Enda mer “ekte”, men krever mye tid og en tålmodig og god håndtverker. Skifer og stein for tørrmuring og forblending.


Montering og bearbeiding er enkelt med håndverktøy som håndsag eller baufil. Det finnes utallige muligheter og det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage i hagen. Kombinasjonen vann og dekorstein er effektfullt og spennende, og noe mange har fått øynene opp for. Denne typen stein er også velegnet som kantavslutning og dekke til bed. Det som derimot er både lekkert og lurt, er å bruke dekorstein rundt huset.


Dekorstein vegg

Da får du et pent og ryddig uttrykk, samtidig som det er noe inntil husveggen. Det er nemlig ikke ideelt å legge plen helt inntil veggen heller, den vil vokse dårlig i og med at det er (og skal være) veldig tørt rundt veggene på et hus. For det andre vil jeg ha den bredere enn den er nå og legge på dekorstein. Men først må jeg på ett eller annet vis altså få den bredere.


Hvordan kan jeg utbedre muren, eller den brannsikre delen av veggen slik at den blir bredere? Med noen enkle grep, litt dekorstein og flislim fikser du stilen hjemme i løpet av en helg! Det finnes nær sagt en dekorstein for enhver smak, og de kan ligne på gammelt håndhugget tegl-, kalk- eller sandstein, eller være laget av ekte granitt og skifer. Monteringen er både rask og enkel, og en hel vegg kan lett monteres på én dag.


Dekorstein vegg

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Steinen skal ikke fuges. Se side Overskudd fjernes fortløpende. Det finnes masse flott dekorstein å velge i. Robust, tidløst og vakkert.


Med dekorstein kan du fråtse i farger og typer - mikse og matche av hjertets lyst. Hey’di Bom Fast trekkes på veggen med brett. Bruk gravelfix matter under dekorstein til gårdsplassen og du vil få et jevnt og fint dekke, uten gress, med singel som holder seg på plass år etter år. Bruk av dekorstein kan også være svært praktisk.


Hos MAXBO finner du et stort utvalg av hagepynt som dekorstein og kantbånd. Kjøp på nett eller i butikk. Elvestin er brukt som pyntestein til steinbe langs husveggerer, dekorering, til bruk i vanndam, og mye mer. Vi kan til ditt utemiljø tilby dekorstein til en rimelig pris.


I dag bygger vi med andre materialer, og bruker skifer og stein til å gjøre byggene vakre og vedlikeholdsfrie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg