onsdag 16. september 2015

Lastebil interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


PUTE TIL LASTEBILSENG Putene er sydd i quiltet microfiber med vattert fòr, med dekorativ f. Det meste av gardiner, matter og kapper er bestillingsvarer.

Ta en telefon for å høre hva vi har inne. Interiør til Lastebil. Lastebil interiør etter bestilling Bilseter, dørtrekk, taktrekk, dashbord omtrekking, brodering av logoen, varme i sete, tepper og matter mm.


Du kan velge ønsket skinn, alcantara, stoff. Perforert skinn, diamond stitching. Vtruck designer, produserer og selger stylingutstyr til lastebiler. Vår intensjon er å ha produkter som er stilrene og som gir din lastebil et særpreg kombinert.


ALT DU TRENGER TIL RIMELIG BILDRIFT!

Autorisert verksted for alle typer kjøretøy. Godkjent PKK verksted. Merket MAN står over hele verden for effektivitet, innovasjon og kundenærhet.


Tillit fra våre kunder, basert på påliteligheten til MAN-produktene er nøkkelen til suksessen. Over 1år med lastebiler og busser fra MAN beviser: For oss er effektivitet mer enn bare et varemerke. Monter to ekstra DIN-sporforinger i den midtre seksjonen over instrumentbordet og gjør lastebilen klar for tilleggsutstyr, som for eksempel kort- og myntholder, CB-radio- eller telefonantenneenhet.


Det er ikke nødvendig med DIN-spor hvis lastebilen har varianten AFDS. FUNKSJONER OG FORDELER. Truck- Line AS nettside.


Tanken bak Airflow er at man ved å lage et rør med forsenkninger kan senke luftmotstanden, og dermed senke drivstoff forbruket, samtidig. Vi utfører innvendig og utvendig pleie av lastebiler. Vask utvendig og innvendig. Rens av interiør og flere typer lakkbehandling. Ta kontakt for mer info.


Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør , leker, babyustyr og mye mye mer. Tilgjengelig som lastebil og som trekkvogn. Utvecklad för intensiv distributionstransport, med en attraktiv yttre design och bekväm interiör.

Tilleggsutstyret StyleLine gjør interiøret enda stiligere og mer moderne med dekorelementer i aluminiumsfinish. Foruten listen i aluminiumsfinish og logoen på dashbordet samt StyleLine-plakett på det store oppbevaringsrommet understreker for eksempel kromdetaljene på skinnrattet, multifunksjonshendlene og parkeringsbremsen den individuelle karakteren. Scania Vstår for førsteklasses utforming.


Alle aspekter ved sitteplass, overnatting og oppbevaring er ytterligere forbedret. Resultatet: Et upåklagelig interiør som er like komfortabelt som det er praktisk. Livet på veien har aldri vært bedre. MAN lastebil – Styr mot suksess. Vi forstår bedriften din og vi vet hva som gjelder.


Under finner du en interaktiv oversikt over interiøret. Klikk på tekstboksene for å lese mer. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg