onsdag 30. september 2015

Bohus kommode

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet. Her kan du organisere tingene dine og holde orden på alt du måtte ønske. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser.


Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger. Soft Line er en serie danskproduserte møbler med en moderne retro stil. I denne serien finner du både kommoder, nattbor reol, skrivebord og skoskap. BAROQUE 0Kommode med skuffer MDF Mørk gr. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus.


Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Telefonnummer er valgfritt. Kommodene våre matcher garderobeskapene våre og finnes i flere størrelser, slik at du kan bruke dem der du vil – som i en smal gang, der det passer fint med en høy kommode. Eller en lang kommode til et større og avlangt rom? Hos oss finner du kommoder i forskjellige utførelser som passer til de fleste plasser.


Bohus kommode

En høy, smal kommode er et bra alternativ i rom med begrenset plass, for eksempel som kommoden til gangen. Om du trenger en stor kommode så kan du velge å bygge på lengden eller på høyden. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil. Finn den perfekte oppbevaringsløsningen i vårt store utvalg kommoder. Derfor har vi på Chilli samlet et bredt utvalg av kommoder i forskjellige stiler, materialer og farger. Har du bruk for en kommode for å få orden på soverommet? Innred på en måte der du kombinerer det estetiske med det praktiske.


Vi har mange flotte og spennende kommoder. Finn en kommode som passer din stil. Trademax har samlet et stort sortiment med praktiske kommoder i forskjellige farger og stiler.


Alt for att du skal kunne finne oppbevaringsmuligheter som enkelt passer inn i ditt miljø. Velg en kommode som passer inn i din innredning! Med en kommode får du et perfekt oppbevaringsmøbel, som er stilfullt og praktisk. FINN er hele Norges markedsplass.


Bohus kommode

Kanskje trenger du en smal kommode , eller en stor og bred kommode med mye plass. Hos oss kan du finne en flott høy kommode , eller en lav kommode som passer lett inn. Vi produserer kommoder i flere stiler og i ulike størrelser, slik at du kan bruke dem der du ønsker. Se vareutvalget vårt her. Nytt av i år er at kommodene er utformet slik at de kan settes sammen for å gi optimal og individuell oppbevaringsplass.


Er du på utkikk etter møbler med enkelt og stilrent design? Da kan MALM-serien være noe for deg. Serien er full av smarte ideer, som oppbevaring under senga og en kommode som også fungerer som nattbord.


Bohus kommode

Møblene i MALM-serien kommer i flere farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg