fredag 25. september 2015

Fiam solstol

Stort Utvalg av Interiør. Perfekt som utemøbler til alle sesonger. Tykk pute beskytter mot vind og kjølige kvelder. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Det er et familieselskap, og blir drevet med den entusiasme og engasjement som det tilsier.


Bruk Chico Soft som fotskammel eller ekstra sitteplass.

Retromodellen Dondolina er en enkel og praktisk solstol , nesten som en gyngestol. Den er svært lett og kan slås sammen. Dette er stolen for after ski i høyfjellet like gjerne som på stranden om sommeren. Ryggens posisjon kan justeres i fire forskjellige stillinger, og når man legger den sammen tar den meget liten plass.


Puten kan lett tas av og på og kan også vaskes i vaskemaskin. Fås både i Texfil og med myk pyte. Dette er det mest populære produktet i kategorien Solsenger og solstoler.


Spaghetti solstol er en klassiker, en komfortabel, regulerbar retro-stol fra Italienske FIAM.

Stolryggen kan justeres i fire posisjoner. Fiesta Soft er en vinner blant fluktstolene. Fotstøtten kan justeres i to posisjoner, og kan festes opp under setet. Solstol , Kan lett foldes sammen, er enkel å ta med. Stolen slåes lett sammen for.


Har en super sittekomfort, og tåler vann. Suksessen startet da Francesco Favagrossa engasjerte seg i noe som er populært nå – resirkulering. Fieste-stolene innovert seg til en svært anatomisk korrekt solstol. Fiam has adopted the values of Quality, Comfort e Design 1 Made in Italy, creating and patenting the best chairs for garden furniture, now sold all over the world. Setet er formet for å sikre maksimal komfort for ryggen og nakken.


Anbefales på det sterkeste til hagen, terrassen eller på hytten. Rammen er av italiensk aluminium av ypperste sort som er ekstremt sterk og lett. Komfortabel og minimalistisk solstol med behagelig pute som gjør at du sitter meget godt. Du kan justere stolen i fire ulike posisjoner, den kan enkelt foldes sammen og er svært lett.


Köp solstolar, vilstolar, solsängar, bord och pallar i stilren och snygg italiensk design av högsta kvalitet från Fiam hos Kila Möbler. Den tykke puten gjør at du sitter lunt og godt selv på en kjølig kveld ute. Den kan enkelt reguleres i fire posisjoner og kan slås sammen når du ikke trenger den.

Alle FIAM havemøbler bliver lavet i Italien fra de nyeste tekniske løsninger, samt en omhyggelig kontrol af de forskellige trin i produktionen. FIAM har høj modstandsdygtighed i aluminium og stål, højtekniske textiler og tilbehør af nøje udvalgte materialer. Dette er alt sammen med til at opnå maksimal lethed og holdbarhed af produkterne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg