mandag 28. september 2015

Løiten lys butikker

INNEO webpublisering. Utstillingene i seg selv er en opplevelse du sent vil glemme. Hver farge har fått sin egen utstilling med matchende tilbehør!


Løiten lys butikker

Alle våre lys er laget av ren voks og stearin av høyeste kvalitet, med veker av 1 bomull. Omtrent av alle lysene er designet og produsert av. Konfirmasjonstiden nærmer seg med stormskritt, og vi har fylt butikken med nydelig borddekor i alle regnbuens farger! Du finner butikken i 2. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av.


Det er ikke alltid lett å være en stakkars. Vi er på jakt etter 3-medarbeidere som liker å ta tak i alle utfordringer, og være med å drive butikken fremover slik at vi oppnår de salgsmålene som er satt. De opptil flere meter høye utstillingsoppsatsene og de utrolige variantene av lys , trekker et stort publikum fra hele landet. På vår butikk på Lillestrøm Torv har vi fått inn noen lekre puter.


Ypperlig som julegave til noen man er glad i (eller seg selv). Vi har julegavene ingen andre har. Vilkår og betingelser for bruk. Det benyttes ingen maskiner i produksjonen. Et ferdig lys kan ha vært igjennom opp til åtte ulike arbeidsprosesser.


Lysene er laget av ren voks og stearin av høyeste kvalitet. Vekene er av 1 bomull. Her ser du litt av utvalget vårt. Kom innom butikken for å se alle de fine lysene våre. Bespisning av grupper kan organiseres via catering.


MENY: Kafeen har åpent for enkel servering. Finn din nærmeste Princessbutikk! Her finner du kontaktinformasjon som telefonnummer, e-mail, åpningstider og kart. Vis butikker med varen på lager.


I dag er dette Norges største produsent av håndlagde lys. De lager prosent av lysene de selger selv. Hovedbutikken dekker nesten 3. Nå vil butikken holde hus på plan på Jekta, mellom Kid Interiør og Interoptik, opplyser senterleder Laila Myrvang. Løiten -en god tradisjon.


Løiten lys butikker

Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Vi får royalties av dette, så blir dette en suksess så kan det bli snakk om mye penger, sier Tønseth. En ny butikk er på vei inn på Kolbotn Torg. I utgangspunktet skal den bli værende ut året,.


They have so much cute stuff. You simply have to visit if you live in Bergen! The prices aren’t too bad either.


Løiten lys butikker

Den femte dag jul hadde vi litt ekstra tid til overs på dagtid før vi skulle i Juleselskap på kveldstid til min tante og onkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg