mandag 14. september 2015

Montering smartpanel vegg

Montering smartpanel vegg

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Se hvor enkelt er det er i våre monteringsvideoer. För låg eller för hög luftfuktighet kan över tid leda till att plattorna krymper eller sväller. Skip navigation Sign in.


Vegg -i- vegg challenge. Not og fjær systemet er spesielt utviklet for å skape et flott resultat, da spiker skjules. Smartpanel Montering Smart Oppussing. Begynn i et hjørne med fjær vendt inn mot hjørnet. Ved montering av veggpanel er det viktig at man har avstand til tak og gulv.


Avstanden bør være på 5-10mm. Man vatrer opp første plate for å få en rett vegg. Her finner du alle våre monteringsanvisninger samt FDV og HMS dokumenter. Absorberingsevnen til bordene varierer ut fra treets oppvekstvilkår og hvor i trestokken det er hentet fra. Materialet på eksi sterende vegg må være jevnt , fast og fritt for smuss og fett.


Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater. Dette er et flott veggpanel med en pen og glatt overflate. Den glatte overflaten gjør også at panelene er svært enkel å holde rene. Not og fjærsystemet er spesieltutvikletfor å skape et flott resultat, da spiker skjules. Interiør panelplate i MDF med Skygge-profil for montering på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk.


Platen er ferdigmalt i Egghvit med en sterk, glatt overflate som er lett å holde ren. Her viser vi deg hvordan smartpanel kan brukes, enten du skal forandre på kjøkken eller soverom. Funkis monteres enkelt på eksisterende vegg eller stenderverk. Det geniale låssystemet gir deg skjult montering slik at du ikke kan se festematerialet. Du kan velge mellom flere delikate farger og alle fargene finnes i profilene Perle, Skygge og V-fas.


Not- og fjærsystemet er spesielt utviklet for å skape et flott resultat, da spiker skjules. Multipanelet kan monteres på både vegg og tak og går raskt og enkelt å montere. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi har hørt om at det finnes en variant som kan limes direkte på veggen ? Generelt mm panel blir normalt benyttet til tak (himlinger) eller på vegg i boder og lignende.


Montering smartpanel vegg

Ved rehabilitering kan mm brukes utenpå eksisterende vegg , både som brystning og i full høyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg