torsdag 3. september 2015

Båt primer

Båt primer

Legg til dine favoritter. En primer skal beskytte overflaten som males og gi heft til de ytre malingslagene (bunnstoff eller toppstrøk). De finnes både som en- og to-komponentløsninger. Det finnes to to-komponent- og én en-komponentprimer. Da kan du som båteier være trygg på at gammelt og nytt bunnstoff ikke reagerer med hverandre og flaker av.


Båt primer

Stort utvalg og rask levering. Jotun primer for båt til bra priser. Jeg har en båt av et helt annet kaliber enn trådstarters, nemlig en modell Yamarin fot. Denne har ikke blitt primet siden den var ny. De siste årene har bunnstoffet flasset av på deler av skroget, og der hvor det flasser er det tilsynelatende ikke noe primer igjen.


Erstattning for Biltema 2-komponent. Se våre produkter og farger for båt. Her vil du finne en primer fra f. Primer , bunnstoff på ny båt. Hempel og Lefant, for båten. Ta kontakt med oss hvis du er usikker eller har spørsmål når du er på utkikk etter nye deler for din båt.


Båt primer

Vi er glade for å svare på dine spørsmål! Regner med at du har selvpolerende bunnstoff og fulgt oppskriften m. Du kan sjøsette så fort det er ordentlig tørt, dette vil jo avhenge av luftfuktighet og temperatur, men i løpet av morgendagen burde vel ikke være noe problem. Som stolt båteier ønsker du at båten din skal yte sitt aller beste gjennom hele sesongen. For å gjøre det mulig er det viktig å forhindre begroing på skroget. Valg av riktig bunnstoff for din båt og din type bruk er derfor meget viktig, også for å minske fritidsbåters påvirkning på miljøet.


Det betyr at siste sterk med primer må legges på samme dag som man skal ha på bunnstoffet. Skulle det gå skeis med dette, må man legge på et nytt strøk med primer før bunnstoffet. Bunnstoffet legges på i to strøk med minst fire timer mellom hvert strøk. Sjøsett båten tidligst dagen etter at siste strøk med bunnstoff er påført. I alle fall når vi snakker båt.


Grundig vask har du allerede utført. Mattslip under vannlinja, vask igjen og. Gir effektiv beskyttelse mot vanninntrengning i laminatet. Ekomarine har utviklet denne giftfrie primeren som skal påføres på båtens bunn før maling med deres giftfrie. Enkomponents grunning til båtbunner av tre og plast samt rustbeskyttelse på metall.


God som sperrende maling mellom to ulike typer bunnmalinger. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med eller.


Båt primer

Brukes som primer for Seajet Toppstrøk, Seajet Unythane Topplakk og Seajet Glosskeep topplakk. En behandling med minimum strøk varer normalt hele båtens levetid. Dersom du ikke reparerer skader under vannlinjen er faren for plastpest større – Se derfor over bunnen hvert år før sjøsetting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg