tirsdag 4. juni 2019

Inspirasjon hytte på fjellet

Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser! Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter.


TV-serien Eventyrlig oppussing laget til en hytte i havgapet.

Hytter og barn Hytter på fjellet Hytter ved sjøen Moderne hytter Tradisjonelle hytter Se alle. Inspirasjon til hytter og fritidsboliger. Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige.


Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel.


Hyggelig innredning til hytta på fjellet : Få inspirasjon og gode ideer til innredningen på fjellhytta.

Har du planer om å kjøpe hytte , eller er det på tide med en makeover av nåværende hytte ? Få inspirasjon til innredningen av hytta på fjellet , slik at du kan skape et hyggelig fristed for deg og familien din. Hver ferie i barndommen ble de dratt opp på Skogshorn, toppen som troner over Lykkja bakenfor her, sommer som vinter, med eller uten ski på bena. Så her føler jeg meg som hjemme, smiler hun.


Tradisjonen bringer Anette videre til sine barn, Emma 1 Max og Jippi år. Får håpe dette kan være til inspirasjon for dere som skal bygge eller innrede en hytte på fjellet. Da finner du fort ut hva du blir glad i, og hva du blir fort lei. Det samme gjelder tapeter.


La deg inspirere av våre møbler, tekstiler, farger og interiørtips. Mulighetene for variasjoner er mange, og vi hjelper deg gjerne med forslag til innredning av ditt hus eller hytte. På hytta Ummastøyl har Tone Bente og familien vært igjennom en prosess mange hytteeiere vil kjenne seg igjen i. En arvet, gammel hytte skulle moderniseres og bygges ut. Her deler vi familiens tanker og vei mot sin egen hyttedrøm på Rauland. Pledd og puter er med på å skape en koselig stemning.


Puter med dyre- og naturmotiver er fortsatt populært, pass bare på at du ikke overdriver - Kombiner gjerne med tekstiler i ull og lin. Pledd rullet sammen i en kurv plassert på gulvet er alltid koselig og nyttig på en hytte.

Gulvtepper bør være i ull, sier Hovdenak. På fjellet ønsker vi gjerne å ha det lunt og koselig, og mange trekkes derfor mot jordfarger og varme kulører. Brun, grå og beigetoner egner seg godt på fjellet , og gir assosiasjoner til terrenget rundt hytta. Også her vil det være naturlig å trekke inn fargene fra fjell , vidder, skog og reinlav.


Er du på utkikk etter hyttetomt i fjellet ? Vi tilbyr tomter med komplett infrastruktur i flere populære friluftsområder i Hallingdal. Hytte på fjellet (bildet på toppen), før og etter: Eierne var lei rødt og blått og ville istedet ha lyse, rolige farger. Vi har fått innrede en vakker tømmerhytte på fjellet med et utvalg av vårt sortiment.


Dette passer også godt inn på fjellet. Ute etter inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig? Her har vi samlet noen lekre hyttebilder med høst og vinter-interiør. Farger Typisk for interiør på høst- og vintertid er beige, brun, hvit og grå.


På grunn av klimaet er det på snaufjellet spesielt viktig med en skikkelig maling av vinduene, i samme farge som veggen. Brukes det lemmer for vinduene gjelder det samme for disse. Avvikende pyntefarger bør unngås.


Alle former for brune, brungule og røde farger er uegnet for hytter i snaufjellet. Drømmer du om å leie en hytte på fjellet ? Vi har et stort utvalgt av hytter på fjellet i Norge. Når du leier en hytte på fjellet vil du oppleve fantastiske naturopplevelser. De norske fjellene og fjordene er internasjonalt kjent som noe av de vakreste og mektigste i hele verden.


Har du hytte på fjellet , i skogen eller ved sjøen? Se hvilken fargepalett som passer til din hytte. Vakre farger til hytta i skogen.


Nærmere bestemt på den koselige, lille hytten til Berit i Lunner på Hadeland. Les hele historien her. På min måte er jeg like forelsket i Rondane som Harald Solberg var. Kanskje jeg er miljøskadd fra barndommens hytte -til- hytte -turer? Bildet er tatt fra Solbergs Plass i Atnedal, et flott utsiktspunkt langs Nasjonal turistvei Rondane.


Solberg malt sitt ikoniske bilde En vinternatt i Rondane ikke langt her fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg