fredag 17. mai 2019

Moderne retro interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Finn laveste nettpris her.


Vi gikk begge og hadde en følelse av at det manglet noe i interiøret. Og det var ikke interiør eller møbler, men derimot noe som kunne samle alle våre mange funn.

Vi malte derfor endeveggen i stuen i en grågrønn farge, og plutselig poppet fargene fram i alle malerier, og vi så rommet på nytt. Og akkurat som med andre trender kommer stadig noe nytt. Her er klassiske mønstre, moderne motiver og retroinspirert design – blant dem helt nye plankemotiver, noe nordmenn aldri synes å gå lei. Når retro interiør moderne begynte å være populært for noen år siden, var den spontane reaksjonen å avvise det.


Hvor finner du interiør -inspirasjon? Men jeg får også mye inspirasjon gjennom tv-program og Pinterest. Interiørblader er absolutt nummer 1. Vårt tilbud inkluderer soverommet møbler i klassisk form, samt de som passer godt inn i moderne interiør.


Derfor har vi senger, garderober og soveromskap i vårt tilbud i så mange forskjellige design, farger og former.

Men sengen er ikke bare en titt, den viktigste delen av sengen, som gir en komfortabel og rolig søvn, er en madrass. Som et resultat, er det moderne og funksjonelt interiør i skam. Den tiden er nå bak oss. Siden en del år, kan det moderne interiøret på rundt år nyter en økende popularitet. Dette er tydelig både i form av retro , med møbler av kjente designere på den tiden da brødrene Eames, Mies van der Rohe eller Arne Jacobsen helt tilbake i sin.


Retro spiseplass med moderne detaljer. FOTO: Nadia Norskott. Let etter retromøbler på loppemarked og i bruktbutikker. Eller kanskje noen i familien vil gi bort noe de har? Typisk for denne stilen er teak- eller palisandermøbler, retromønstrede tapeter og polstret skai.


Det er fint å blande teakmøbler inn i et mer moderne. Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler.


Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg. Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår. Det mest karakteristiske ved stockholmsleiligheten er fargepaletten: Ulike turkis-, blå- og grønnfarger, samt nyanser av rosa og aprikos, pryder både vegger og interiør.


Design, kunst og kunsthåndverk fra det 20. Moderne , tidløs, trendy, klassisk og.

Blåfargen Tromb 7fra Beckers er nydelig mot gylne bruntoner og gir oss retro -vibber! De som kommer hit, foretrekker originalen i teak eller palisander, men de nye slår jo også an. Norske City er etterspurt både i original og ny versjon.


Her finn du bloggen min, kvor eg hovedsakleg skriv om moderne interiør. Eg driv eige firma som boligstylist og interiørdesigner. Eg håper du vil trivast her inne hos meg.


Og har du spørsmål så nøl ikkje med å ta kontakt. Grensene mellom mote og interiør viskes mer og mer ut, og det er tydelig at møbeldesignere lar seg påvirke av ting som skjer på både catwalken og av populære TV-serier og filmer. Her er stilen ung, leken og moderne , men med umiskjennelige dansk snitt, kvalitet og utførelse. Møbler, tepper og interiør i glade farger og trendy design.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg