tirsdag 7. april 2015

Gilje ytterdør

Gilje ytterdør

En ytterdør skal ikke bare være pen å se på, den skal også tåle mye. Velger du dekorlaminat som overflate får du en dør som kan stå i solsteiken år etter år uten å falme. Det er mye du kan gjøre med et vindu eller en dør for å få det akkurat slik du vil. Hos oss kan du stort sett kombinere alle muligheter for å få akkurat den funksjonen du ønsker. Leveres med U-verdi ned til 83.


Best isoleringsevne får du ved å velge dør uten vindu. Noen av disse egenskapene kan også kombineres. Gilje Basic ytterdør leveres med 3. Fra Ege kom det to priser, antakelig på sporfrest (laminat?) og heltre, men er ikke helt sikker, noen som vet noe her? Hei har planer om å skifte ytterdør , siden du kan nesten sjå ut på den gamle døra i karmen. Det er viktig at lagring, montering og etterbehandling gjøres på en riktig måte slik at sluttresultatet blir godt.


Videre er det viktig at døren blir kontrollert for eventuelle skader og at avvik blir meldt før innsetting. Få uforpliktende råd og veiledning - Telefonen er åpen til kl. Våre produkter skreddersys etter dine ønsker og mål. Kontakt oss for gratis veiledning.


Gilje ytterdør

Ett skjema - tilbud fra flere vindusleverandører. Du kan velge mellom ferdige sidefeltdesign eller hele vår vinduskolleksjon. Denne varianten leveres i valgfri farge.


Dører med valgfri farge kan fås i akkurat den fargen du ønsker. For at leverandøren skal vite hvilken farge du skal ha må du oppgi NCS-koden på fargen i kommentar-feltet i kassen. De tåler vær og vind!


Gilje ytterdør

Vi ønsket også Yale doorman, men har fra dag en hatt problemer med at døra har vært vanskelig å lukke. Dette er et godt valg der hvor døren er noe beskyttet for klima påkjenninger, for eksempel i svalganger eller i inngangsparti under tak. Swedoor sitt store utvalg av ytterdører rommer flere produktserier som gjør det mulig for alle å finne den dørløsning som passer til både smak, behov og lommebok. Uansett om du ønsker deg en moderne ytterdør , tradisjonell ytterdør , ytterdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes ytterdører for de fleste behov. Langtidsholdbare vinduer og dører.


Benytt deg av vår kampanjepris! Du bestiller enkelt på nett. Byggmakker kan dører. Ytterdører og andre dører får du hos oss. VIKTIG INFORMASJON NY STANDARD FRA GILJE.


VÅRE DØRER TÅLER VANN! DIVERSE Vrider er ikke inkludert i prisen. Prisen er enkeldør x 2. Terskel i aluminium med heltre eik innvendig.


Den har terskel i aluminium og eik, maken til vedlagte bilde. Jeg ønsker å fore på terskelen noe på innsiden. Sporet til foringen er smalere enn vanlige dørforinger, ca 5-6mm.


Gilje ytterdør

Finner ingen info om hva foring som passer her eller hvordan den ser ut. Din ytterdør og entreen angir tonen for hjemmet ditt. Er det noen som er kjent. Et pent og stilfullt side eller overlys gir førsteinntrykket en ekstra dimensjon og gir entreen større romfølelse.


Entreen får en luftigere og vennligere atmosfære, med sollys på dagen og et varmt skinn på kvelden. Velg mellom en rekke forskjellige farger, glass og former. Derfor er vi så utrolig glad for at Instagram finnes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg