fredag 17. april 2015

Grønn veggmaling

Merkevarene til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. En grønn mellomtone for de som ønsker en litt mer kulørt tone.

Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende.


GRØNNE SMÅ DETALJER du ikke er helt komfortabel med å fargesette hele soverommet i grønne farger kan du male små grønne detaljer. Den lyse, vakre grønne fargen på bildet til venstre kalles Dazzling Fontaine. Mint grønn veggmaling - følg trenden! Mørk Mint Grønn - Mentol Frisk utstilling Den friske.


Og vi er skjønt enige om at blågrønne, friske og turkise toner er svært behagelig å leve med. Kombiner fargene grønn og lys blå.

Dette er farger som begge er hentet fra nature og derfor passer godt sammen. En spennende detalj er den diffuse overgangen mellom de to fargene. Mal først den lyseblå fargen. Deretter maler du den mørke grønne fargen og avslutter med frihåndsmaling med en liten rulle.


En dempet grønn tone. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. I denne forstand kan en vakker grønn veggmaling gjøre rommet ditt super komfortabelt.


Sikkert du vil bli overrasket over det mangfold av nyanser! To hovedtrender har vært å roe ne trekke seg litt tilbake og ikke minst å oppdage hvor dyrebar naturen er. Av alle farger som var oppe til diskusjon, så vant grønt overlegent. Skogen gir oss ro, mulighet til å samle tankene i en ellers stressende hverdag, og de vakre grønne nyansene hentet rett fra naturen, blir med oss inn i hjemmet i. For alle dere som har favorittfarge er Mint Green, har jeg oppsummert følgende bildegalleri. Rull ned og nyt de mange eksemplene.


Disse vil gi deg en klar ide om hvordan du bruker Veggfarge mintgrønn dyktig bruk i ditt interiørdesign. Lady vegg hvit base 2. Veggmaling Lady Balance hvit literJotun 39- per spa Kjøp. Farger til både interiør og eksteriør.

Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger! Alt fra gylne gule, grønne , oransje, røde, blå og turkise… for å nevne noen.


En svært anvendelig farge med andre ord. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg