onsdag 22. april 2015

Gulvmaling test

Kjøp gulvmaling hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Da kan det være en god løsning å male det slitte tregulvet hvitt, grått eller svart med gulvmaling. Les her om hvordan du maler henholdsvis behandlet og ubehandlet tregulv.

Tre typer gulvmaling Tre typer gulvmaling. Skal du male gulvet er det tre hovedtyper med maling som egner seg. Av: Klaus Wærpen, 23. Jeg plukket opp et spann Trestjerner gulv- og trappemaling fra min lokale Coop etter at jeg fikk beskjed på min lokale Flügger at de ikke kunne blande mørke farger for gulvmaling. Jeg bryr meg strengt tatt ikke hvor malingen kommer fra så lenge den er av god kvalitet og til en fornuftig pris.


Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Det er litt dyrere enn annen gulvmaling , men til gjengjeld får du et resultat som både holder lenge og er veldig enkelt å vaske rent.


Redaksjonen anbefaler: FAKTA: Er EPOXY-maling farlig?

Slik maler du med epoxy. Den er utviklet for innendørs bruk på tre, betong, og laminatgulv, som utsettes for normal slitasje i private boliger. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Konklusjonene i testen trekkes etter kun to år, noe som er tidlig.


Og resultatene fra testen svinger mye fra gang til gang, noe som i seg selv er et tegn på at testen gir tilfeldige utslag, hevder Sæther. Når det gjelder produktene i testen , er dette produkter fra det svenske markedet og selges ikke i Norge, sier Sæther til Dinside. Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester. TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort. I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar.


I tillegg er det ikke vanskelig å bruke. Maling er flott for deg som. Det koster omkring 3kroner per.


Hvordan bruke Sigural Epoxy gulvmaling fra Trestjerner: Forarbeid på ubehandlet mur og betong: Flaten må være fast, ren, tørr og fri for fett og olje. Nystøpt betong må tørke ut min. Test fuktigheten ved å feste en plastfolie over ca. Den nye gulvmalingen er lett å påføre, har ekstremt god dekkevne og gir en overflate som er utrolig motstandsdyktig mot riper og flekker.


Test først LEKKERT: Med sitt matte utseende og lekre, fyldige farger, gir Carazzo et helt unikt uttrykk til mange overflater. Her er Carazzo Courtly Rose (skap og vindusomramming) brukt sammen med Licetto Skin Powder. I malerrulle- testen er den billige Basic til kroner også oppe mod en Spekter til kroner og den professionelle Spekter til hele 1kroner.

Der testes for, hvor meget malerrullen sprøjter, hvor jævnt den ruller, og hvilken der ruller længst pr dyp. Også her er det den dyre, som består alle tre tests bedst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg