onsdag 15. april 2015

Hadeland glassverk åpningstider i påsken

Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Følg med i vores aktiviteter på Hadeland Glassverk JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Glasshytta på Hadeland Glassverk er som å komme til en annen tid. Her kan du bevege deg rundt mellom verkstedene og se glassblåserne i aksjon. På Hadeland Glassverk finner du to trivelige serveringssteder som begge er kjent for sin gode mat.

I Kokkestua serverer vi varme og kalde lunsj- og middagsretter, og menyene er basert på populære, norske mattradisjoner. Bakeriet byr på nybakte bakervarer i alle varianter, foruten et stort utvalg påsmurte sandwicher og baguetter. Familesammenkomst i påsken ? Krystallkulene blir munnblåst og slipt for hånd ved Hadeland Glassverk.


Vi holder åpent hver dag. Vi trekker en vinner verdens fineste julegave, blant våre medlemmer i Kundeklubben, 23. Her finner du vår nettbutikk Hadeland Glassverk.


Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken.

Velkommen til en hyggelig handel! Produksjonen av glass ved Hadeland Glassverk skjer fortsatt etter de samme metodene som for over 2år siden. Påsken består av flere røde dager. Det betyr endrede åpningstider for de fleste butikker. Når det kommer til Vinmonopolet, så har de to utsalg på Hadeland.


Det ene er på Smietorget kjøpesenter i Gran, mens det andre ligger på Nesbakken i Jevnaker sentrum. I naturskjønne omgivelser en times kjøring fra Oslo ligger Hadeland Glassverk , en helårsåpen turistattraksjon og handelsdestinasjon tuftet på historie, kunst, kultur og gamle håndverkstradisjoner. Som medlem i Huseierne får du rabatt på alle varer hos Hadeland Glassverks butikker og på nett.


Kontaktinformasjon for Hadeland Glassverk AS Jevnaker, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Mandag til fredag fra til 1 lørdag fra til og søndag fra til 17. På nett: Magnor Glassverk.


Opplev livet i middelalderen på Hadeland Glassverk 5. Gratis familiearrangement, med mange, spennende og varierte aktiviteter. Prøv bueskyting, miniatyrkatapult, forskjellige typer gammelt håndverk, se på kampshow, moteshow fra middelalderen og MYE mer! Hva skjer i Innlandet? Se arrangementskalenderen for Gjøvik, Lan Toten, Hønefoss, Hadeland , Ringerike og Ringsaker.


Spennende opplevelser på Hadeland Glassverk ! Kun én time fra Oslo, i idylliske omgivelser ved sørenden av Randsfjorden, ligger Hadeland Glassverk.

Glassverket er åpent hver dag hele året og de har et variert aktivitetstilbud. Hit kan du komme for å oppleve deres tradisjoner, historie og kultur, samt se det siste innen trender og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg