torsdag 30. april 2015

Torpe bord

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax.


Torpe Møbelfabrikk AS. I tillegg til ordinære varer vert også prototypar, returvarer og b-varer stilt ut og solgt her. Tucan Oval er et nydelig bord med hylle. Eigenskapar og utsjånad avhenger av miljøet treet veks opp i. Sol og regn, vind og temperaturvariasjonar. Tilhøva i naturen er hendene som formar kvart enkelt trestykke.


Torpe bord

Bord og langbenk kan leveres med topplate i. Du vil finne fleire variantar av bord , frå sofabor til avlastningsbord og lampebord i ulike materialer, storleikar og stilretningar til ulik bruk. Her finn du garantert eit bord som matchar uttrykket du ønskjer på stova di heime - bank i bordet! Med enkle og rette linjer. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler.


Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord. TORPE MAAKE sofabord røkt heltre eik. Ha tingene du trenger lett tilgjengelig med et stuebord som passer inn hjemme hos deg – vi har mange stiler og størrelser å velge blant. Et bord til fjernkontrollen, telefonen. Selger robuste Maake spisebord i oljet eik.


Torpe bord

Olja møblar: Fleirtalet av møblane i vår kolleksjon er olja møblar i heiltre. Heiltre er eit naturmateriale som vil reagere forskjellig frå trestykke til trestykke. Rundt bord er spesielt godt egnet for sosiale måltider eller aktiviteter ved bordet. Det som finnes på bordet er lett tilgjengelig for alle rundt og ingen trenger å strekke seg lengre enn til midten.


Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer. Skal du ha mange gjester? Eller har du stor familie? Sjekk ut vårt flotte utvalg av store spisebord og stort spisebord i tre på ikea.


Torpe bord

Et nytt sofabord kan gi et nytt uttrykk i stuen din. Før du besemmer deg for sofabord bør du tenke hvilken fasong og hvilke materialer som passer inn i din stue. Vi producerer danske kvalitetsmøbler som for eksempel spisestuestole, spiseborde, sofaborde og vitrineskabe. Stort sortiment av Møbler i variert stil og design. Se alle vores produkter her på siden.


Trygg E-handel med dagers. Hvis du spiser ofte foran TV-en er det for eksempel en god idé å plukke ut et sofabord som er litt stort, og hvis du har en liten stue kan det være fint med et litt mindre sofabord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg