torsdag 9. april 2015

Frostet glass elektrisk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Solskjerming og innsynsbeskyttelse integrert i glass. Ingen bevegelige deler. SONTE baserer seg på en digital film som monteres på alle typer glassoverflater, og kan gå fra transparent til ikke-transparent ved hjelp av elektrisk strøm. Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent når man tilsetter elektrisk strøm. Filmen gir deg muligheten til å begrense gjennomsyn ved å justere mengden lys som slipper gjennom.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Elektrisk frostet glass pris. Med et klikk går glassflaten fra gjennomsiktig til frostet.

Kombinasjonsplate i ELKO Plus OPTION design. Det hvitfrostede glasset er herdet og har et svakt naturlig grønnskjær, for et annerledes uttrykk rundt dimmere, brytere eller annet ELKO Plus materiell. Bruk frostet eller matt glass. Smart glass som styres elektrisk. Frostet eller matt glass gir deg god avskjerming og høyt innslipp av lys og overflaten er jevn og holdbar og kan bearbeides.


Frostet glass h ar meget lav refleksjon og egner seg bra både ute og inne. Laminert, frostet glass som beskytter meget godt mot innsyn. Pære: W halogenDiameter.


Utgang til stor solrik terrasse på kvm med terrassebord og rekkverk i stål med frostet glass. Opplysningsplikt overfor forbruker når elektrisk installasjonsmateriell tilbys. Ved stikkontakter, brytere, komfyrvakter eller annet elektrisk over.


Kjøp ferdig frostet glass Dersom du ikke ønsker folie på glasset, kan du også bestille ferdig frostet glass hos din lokale glassmester. Dette egner seg nok best til å installere inne, ettersom enkle glass ikke isolerer så godt i vinduer. For større innkjøp, ta kontakt med en av våre selgere for en totalpris. Avtal henting hos MøbelMeglerne AS, Nye Vakåsvei 20.


Når du har bestemt deg for at du vil solskjerme vinduene dine, har du mange valgmuligheter.

En moderne og svært populær løsning er et vindusglass med en digital. Det er smart å sette folie på løse glass , før de eventuelt monteres i en vindusramme, fordi det gir det klart peneste resultatet. Skal du for eksempel montere glass med glasslister, vil listene dekke foliekanten og skjule eventuelle skjeve skjæringer i kantene. Mars plafond i frostet glass med dekor.


Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell. Har funnet et bilde av en skyvedør i frostet glass med utpåliggende skinner på nettet. Er det noen her ute som vet om et sted jeg kan finne disse. Vil så gjenrne ha dette som baderoms dør, da den tar liten plass og ser bra ut :o Legger ved bilde jeg har funnet.


Leveres også med frostet eller syret overflate. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg