fredag 3. april 2015

Interiørblogg kjøkken

Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Finn interiørblogg kjøkken nå på Kensaq. En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem.

La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. Hvordan bygge funkishus? Populære spisebord og mye mer kan du lese om i denne bloggen.


Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic-stilen. Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.

Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Dette er et herskapelig kjøkken med en villastil og detaljer som gjør det veldig unikt, forteller Solveig. Hun har sin helt egen signatur på kjøkkenet , og skjellampene og plaststolene er lekre detaljer. Dette er en veldig populær stil nå, og noe som går rett hjem hos folk. Har du funnet farge til kjøkkenet ? Her ser du våre mest populære farger til kjøkkenet.


Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når farger og funksjoner på kjøkkenet skal oppgraderes. Husbyggerblogg om veien til Villa Drømmeverden. Interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper, fat og fjøler.


La deg bli fristet av deilige krydder, oljer og salter fra Nicolas Vahe eller verdens beste lakris fra Lakrids By Bullow. Her kan du finne mange flotte gaver. Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt. Et nydelig super-stilrent kjøkken i historiske omgivelser!


Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! Lene blogger om interiør, tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer.

Trenger ikke stort mer enn dette. Linda Elmin - Hviit - viser en minimalistisk og nordisk stil der tingene betyr noe. En verden av interiørdesign, stylingtips og lekre hjem. Hvem skulle trodd at et ROSA kjøkken skulle være så klassisk og fint? Emilie fikk sjokk da det rosa kjøkkenet ikke lenger var en fargeprøve, men er desto gladere i dag for den pudderfargede løsningen som er både unik og nydelig.


Ellers er huset (nesten) uten hvite vegger, så her er det ikke umulig du vil få noe fargeinspirasjon! BoligPluss er best på ideer, og nettstedet som gir deg lyst til å fornye! Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening!


Bare se på denne beige dressen. Enkel og lekker, med bittelitt sminke, et par tøffe sko og håret pent satt bort kunne jeg uten å nøle fint tatt på meg denne på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg