onsdag 22. april 2015

Brun skulderveske

Skulderveske for menn i ekte lær. Finn skulderveske i vårt brede utvalg fra markedsledene leverandører. Søk etter brun skulderveske på den nye KensaQ.


Det er stor forskjell på skuldervesker , både når det kommer til kvalitet og utforming. Lukning med glidelås under klaffen.

På innsiden har den et rom til elektroniske enheter og bærbar PC på opptil tommer og flere lommer. Den kan festes til håndtaket på en koffert takket være båndet på baksiden. Høyde x Bredde x Dybde: x. Vintage skulderveske fra Dior med ikonisk trotter mønster. Fargen er brun og beige. Hardwaret er gullfarget.


Små søte clutch til fest eller tøffe romslige shopperbager til hverdagsbruk. Vesken har CD logo på forsiden i metall.

Se hele utvalget hos bonprix. Kjøp klær på nett hos Bubbleroom! Vi har kjoler til fantastiske priser på siste mote som for eksempel kjoler, jakker, sko, sportsklær og badetøy året rundt.


Jo mer behandlet læret på din skulderveske er blitt under produksjon, jo lettere er det å holde skuldervesker rene. Samtidig har en herre skulderveske i mer rått lær dog den fordel, at den eldes utrolig flott og får et mer vintage utseende. Vi har samlet noen gode rå til vedlikehold av din skulderveske til menn.


Med mengder av originale og stilsikre modeller i ulike størrelser og farger, finnes det store muligheter å finne en skulderveske du liker. Alt fra den lille skuldervesken med plass til det mest nødvendige til en større variant som rommer alt og litt til. Her er veskene som aldri går av moten! De strekker seg for å. Hverdagsveske i konjakk- brun , i mykt argentinsk kalveskinn, som har et røft uttrykk med skinn-blondekant og nagler i sølv, en Innvendig lomme med glidelås. Sammenlign tilbud på brun skulderveske fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


The Monte Klassisk og elegant veske i ekte skinn som føles behagelig på. Dette er en veske som du kan bruke uansett hvor du går. Med en stilig og funksjonell skulderveske kan du bære dine ting i løpet av dagen på en fin måte, uten å frykte at de vil bli mistet eller ødelagt.


På Stayhard finns et utvalg av stilfulle og varierte skuldervesker fra merker som R. En liten skulderveske i skinnimitasjon med regulerbar, avtakbar skulderrem og klaff i semsket skinnimitasjon med magnetlås.

BRUN MINI SKULDERVESKE Detalj. En skulderveske i preget og semsket skinnimitasjon med skulderreim i skinnimitasjon og metall. Den har to rom med glidelåslukning.


Klaff med dekorativ metallring og magnetlås. Finn sesongens mest trendy skuldervesker på ZARA online. Velg mellom lekre messengerbags, minivesker, crossbody bags og rumpetasker.


En lekker skulderveske er et viktig tilbehør om du vil satse på en stilfull hverdagslook. Gå for en romslig veske som rommer alt det du trenger i hverdagen, eller lek deg med de seneste trendveskene. Med en skinnveske får du kvalitet, funksjonalitet og stil i ett!


Vi leverer før jul Åpent kjøp til og med 24.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg