torsdag 30. april 2015

Reinsdyrskinn liggeunderlag

Reinsdyrskinn liggeunderlag

Kjøp liggeunderlag hos Outnorth. Sammenlign pris med oss! Vi anbefaler stoltrekk til dyre liggeunderlag. Både fordi den har et heldekkende trekk som beskytter godt, men også fordi du enkelt gjør den om til en komfortabel leirbålstol.


Reinsdyrskinn liggeunderlag

En svært komfortabel investering som gjør de andre misunnelige. Den perfekte gave til den friluftsinteresserte. Rulles sammen med hårene inn, fra nakken, og legges under lokket på sekken.


Hele reinsdyrskinn som er garvet. Reinsdyrskinn har lange tradisjoner og er like dekorative som de er varme. Husk å heng opp skinnet til tørk etter bruk.


Reinsdyrskinn liggeunderlag

Helskinn av impregnert og spesialgarvet reinsdyrskinn for utebruk. Behandlingen sørger for at skinnet tåler mer fuktighet og at det røyter mindre noe som sørger for et opptimalt undelag på turen. Spesifikasjoner: - Størrelse: Ca.


Reinskinnet er meget isolerende og er helt suverent på f. Har du noe du kan bruke nå? Det eneste jeg kjøpte før min første tur, var et telt. Jeg gikk rett og slett for det butikkmannen anbefalte meg, et 3-manns helsport. Flotte reinsdyrskinn til dekorasjon og vannavstøtende skinn til utebruk.


På denne siden finner du vårt flotte utvalg av reinsdyrskinn. Når du skal velge en type skinn er det viktig å definere bruksområdet før du bestemmer deg. På hver produktside finner du derfor inngående informasjon om hvert produkt og dets bruksområde. Deilig som liggeunderlag i teltet, rundt bålet eller i lyngen en høstdag. Hvert skinn er unikt og det blir garantert en favoritt – enten du skal ut på tur eller bare nyte sene kvelder på terrassen.


Våre reinsdyrskinn er av god kvalitet egnet for utebruk. Det vil si at løse underhår er fjernet. Denne typen er i tillegg satt inn med en tokomponents latekslignende maling på hudsiden. Den holder seg fleksibel i årevis, og sørger for at huden som er garvet ikke trekker vann i det hele tatt.


Reinsdyrskinn liggeunderlag

Finn liggeunderlag i vårt brede sortiment av telt og tilbehør til attraktive priser. Sitteunderlag i reinsdyrskinn til utebruk. Sitteunderlag i reinsdyrskinn som er garvet. Skinnene er garvet og renset.


Perfekt på tur, på terrassen eller i grillhytta. Pleide å bruke reinsdyrskinn oppå liggeunderlag da jeg sov ute, men fy som de røyter og de skinnene vi kjøpte kostet en del også. Kastet det ut etter noen år, men det godt og varmt var det å ligge på. Ville holdt meg til saueskinn i stolene. Garvet og impregnert skinn som tåler fukt.


Slike som blir brukt som liggeunderlag. Passer fint på bålbenken eller i. En liten notis i lokalavisen informerte om dette. Si det med blomster, heter det: kaktusene går her til den djerve ansamling av lokale jegere fra Dovre som ikke klarte å se forskjell på reinskinn etterlatt etter flåing, og behandlede eldre skinn til liggeunderlag. Impregnert reinskinn for utebruk, flott til sitte- og liggeunderlag. Sitte- og liggeunderlag bidrar både med isolasjon og komfort.


Med et liggeunderlag fra XXL får du et liggeunderlag som er slitesterkt og gir deg god liggekomfort i naturen. For økt komfort kan du vurdere å kjøpe et liggeunderlag som kan blåses opp. Et oppblåsbart liggeunderlag er både plassbesparende og gir maksimal komfort når du skal sove ute i naturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg