tirsdag 7. april 2015

Reparere knust skjerm samsung

Med SWAP er skjermforsikring alltid inkludert. Se vilkår på telenor. Telenor verdens raskeste mobilnett. Plussforsikring inkludert! Nettbutikken for bedrifter. Alt du trenger til ditt firma! Rask levering og maks rabatt!


Har du knust skjerm eller dårlig batteri? Kom innom å få det reparert innen time mens du venter. I tillegg har vi det ofte travelt og noen ganger passer vi ikke på enhetene våre. Vi skal bytte den raskt og pålitelig.


Da bør du ta turen til Snapfix! Vi utfører mobilreparasjon i nærheten av Oslo (Majorstua), Lørenskog, Vinterbro, Asker eller Drammen, og anbefaler at du tar turen til en av våre avdelinger når mobilen din er ødelagt. Samsung reparasjon i Oslo og Omegn med garanti. Kvalitet før kvantitet. Vi selger også alle delene vi bruker, sjekk ut.


Dette for at din telefon eller ditt nettbrett skal ha samme yteevne også etter at den har vært på besøk i vårt verksted. En annen ting vi allerede nå var ganske sikre på, var at sjansen for at vi ville få av den gamle skjermen i fungerende tilstand med ett sank til null. Antagelsen var helt korrekt, skulle det vise seg. Hvis telefonen har noen sprekker men skjermen fungerer ikke.


It`s skjermen bare helt eller noen svart. Dersom telefonen din ser ut som vist på bildet er glasset knust og LCD-displayet er defekt. Vi tilbyr både tjeneste som bytte skjerm , glass bytte, skifte batteri, reparere lade port til en billig pris. Vi setter stor fokus på å levere høyt kvalitet og langt levetid på reservedeler til din mobil.


Ved å fortsette å bruke vårt nettbutikk samtykker du til vår bruk av cookies. Vi bruker cookies for å støtte din brukererfaring på siden vår. Nå kan du spare penger ved å reparere telefonen selv. Ingen fare, kom innom oss så hjelper vi deg!


Det er trygt og sikkert, og vi bruker alltid reservedeler av høyeste kvalitet. Garanti på byttede deler inngår i prisen. Er skjermen knust eller ladeporten ødelagt? Uansett hva som er ødelagt, kan vi reparere det! RepairGeeks er et uavhenging verksted hvor du kan få PC, Mac, nettbrett og mobil reparasjon til en rimelig pris.


Drop-inn så er vi er lokalisert i Torshov (Oslo). Reparasjon av knust skjerm. Vi fikser din mobil på timen. Vi kan reparere de mest vanlige telefonene på under en halvtime.


Du kan for eksempel handle litt eller drikke en kopp kaffe mens du venter. Andre reparasjoner Noen modeller og reparasjoner vil kreve delebestilling eller mer omfattende arbeid. Skulle vi mot formodning ikke ha delene på lager, skaffer vi disse. Dette gjelder funksjonalitet og ikke selvpåførte skader som f. Vi gir kun garanti på arbeid utført av oss. Deler som blir bestilt til selvmontering dekkes ikke av garantien.


Reparere knust skjerm samsung

Vi reparerer enheten din på kun minutter! Skjerm bytte uten berøring: til tommer bærbar, koster det 5kr i arbei selve skjerm kommer i tillegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg