torsdag 2. april 2015

Jotun kvist og sperregrunning tørketid

Enormt utvalg innen Grunning fra Jotun. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid.


Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. Tidligere malte underlag nedmattes og avstøves. JOTUN KVIST - OG SPERREGRUNNING er en vanntynnet, sperrende og isolerende grunning basert på modifisert epoksyharpiks til innendørs bruk. BRUKSOMRÅDE: Alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.


Beckers Panelgrunn er en grunn- og dekkmaling for maling av trepaneler. Så må man jo regne med tørketid og sånt da. Kvist - og sperregrunning. Tips LADY Interior Finish har så rask tørketid at du kan rekke to strøk på en dag.


Når gulvet er rent, bør man mattslipe overflaten med fint slipepapir. Har man ubehandlet tregulv, bør man gå over med kvist - og sperregrunn. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Grunning, Innendørs,. Hei, kvist og sperregrunn fra Jotun er et bra produkt, men ingen 1 garanti for at det ikke blir kvistgjennomslag. De har sikret seg ved å skrive på spannet kvistgjennomslag er et naturlig fenomen og kan forekomme over tid.


Infra er et Gjøco produkt og de ligner som regel veldig på Jotun sine produkter. Flater med fare for gjennomslag fra kvist , gulnet panel, nikotin osv. Toppstrøk Overmales med Jotuns anbefalte interiørprodukter.


Forarbeid Underlaget skal være rent, fast og tørt. Alle underlag nedmattes og avstøves. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt.


Jotun kvist og sperregrunning tørketid

MDF og harde, glatte overflater: x JOTUN. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Forlenget anbefalt tørketid , timer. God dekkevne på både kvist – og sperregrunnen og malingen, til en god pris Når det kommer til.


Jotun kvist - og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. På nytt treverk anbefaler vi strøk, og tidligere behandlet strøk. Sperregrunning er et alternativ hvis panelet har veldig mye kvist , men man må kjøre to fyldige strøk med denne for å få. Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett. Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut.


Malermester Einar Nilsson fra Tid for hjem demonstrerer hvorfor du må kvistlakke. Jotun spesialvask før maling og grunne den med Jotun grunning for tapet. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.


Cake bakken met zelfrijzend bakmeel. Bruk et eller to strøk sperregrunning eller isolermaling før malingen påføres. Visir Oljegrunning Pigmentert er en vannavvisende spesialgrunning som inneholder kraftigvirkende midler mot. Dette gjelder alle typer maling og er ikke spesielt for Sens.


Rengjøring: Jotun Penselrens og vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg