tirsdag 21. april 2015

Sengetøy princess

Kvalitetssengetøy for hotell! Vi har alt du trenger for å skape en god atmosfære. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy.


En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger. Det vakre håndverket er i mykt og slitesterkt bomullsstoff av førsteklasses kvalitet, og har en blank og glansfull overflate som gjør at det ser meget glamorøst og eksklusivt ut. Smykk soverommet med Sateng sengesett fra Princess , et sengetøy for den absolutt kresne som verdsetter eksklusiv kvalitet, renhet og nostalgisk komfort!


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Princess har også mange behagelige fiberdyner å velge mellom. Velg mellom butikk og netthandel. Når du skal handle hos Princess , kan du enten stikke innom en av våre mange butikker i hele landet, eller handle på nett fra sofakroken hjemme.


Egyptisk bomull brukes i satengsengesettene og har en glatt og blank overflate, og holder seg like fint vask etter vask. Damask er ensfarvet vev, hvor mønsteret kommer frem i glatte og matte flater, slitesterkt og vakkert. Flanell som er et mykt og varmt sengetøy som er behandlet for å få en loete ytterside. Et sengetøy kan gjøre sengen ekstra behagelig, i tillegg til å gjøre sengen mer stilfull og personlig.


Under finner du et stort utvalg sengetøy , som både passer for deg som liker det stilrene og deg som ønsker et mer fargerikt sengetøy med spreke mønstre. Vi tilbyr også flere sengetøy til barn i ulike farger og mønstre. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte.


Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy. Når vi snakker om kvalitet på sengesett, så mener vi kvalitet i hver eneste tråd.


Sengetøy av ypperste kvalitet. Vi bruker kun naturfibre i våre sengetøy , da dette gir de beste pusteegenskapene.

Bomullen veves og blir til supermykt flanellsengetøy, crispy kreppsengesett, silkemykt satengsengetøy og tungt, luksuriøst damasksengetøy. Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Tenk også over designet og fargene. Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove. Tatt i betraktning hvor mye tid vi faktisk bruker på soverommet, kan det være en god investering å legge litt ekstra penger i interiøret til soverommet.


Lekre designs og god kvalitet! Få så mye som mulig ut av din våkne tid ved å sove godt og våkne uthvilt. Valg av sengetøy er en viktig del av soveopplevelsen. Hvordan sengetøyet føles mot huden avhenger helt og holdent av hvilket materiale og kvalitet du velger å sove i. Sjekk ut vårt store utvalg av sengetøy , putetrekk, dynetrekk og laken i bomull, sateng, lin og flanell.


Alt du trenger for en god natts søvn finner du på IKEA. Samtidig har butikkene et høyt aktivitetsnivå med mange gode tilbud. Når du kjøper sengetøy til barn hos oss kan du være sikker på at produktene er giftfrie og ikke inneholder noen helse- eller. Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og alle våre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 1merket. Se salgsvarene og kjøp her!


Dersom du ikke finner det du leter etter på salg, anbefaler vi deg å bruke hovedmenyen øverst på siden til å navigere deg frem til det du ser etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg