tirsdag 28. april 2015

Kvistfri furu plank

Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. De fleste kunder ønsker en hvit lasert overflate for å bevare den lyse trefargen. For å få et variert inntrykk kombineres ofte forskjellige panelbredder på samme areal. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen.

Utviklet i sammarbeid med Inventive. FURU 48XCUIMP LEKT KL 1. Pris fra kr 4- pr meter. Hvitmalt (alle sider), kvistfri furu , fingerskjøt.


Egner seg til hyller og forskjellige konstruksjoner, og gir god bæreevne. Platene kommer i mange forskjellige bredder. Vi produserer uhøvlet materialer slik som bor plank , kvistfri furu og pallebord.


Men størstedelen må gjennom høvleriet der det blir høvlet og justert til.

Lasering er en hvitpigmentert flytende voks som gir en lett beskyttende hinne til treet. Laminert kvistfri utforing for dører og vinduer. Bruksområder: -Egner seg godt for snekkerarbeider og i møbelindustrien.


Malt på en side og to kanter. Glattkant i fingerskjøtt kvistfri furu. Bakside er ubehandlet og synlige fingerskjøter. Fin trestruktur - Langsomt voksende furu fra Moelvens forsynings-områder er preget av en fin struktur. Mykere og lettere å bearbeide enn gran.


Utfordringen er sikkert vridning på platene siden det ikke er fylling. Gode styrkeegenskaper. Jeg prøver sikkert først med kvistfri furu , beis og lakk på badet nede med færre dører for å sjekke vridning av platene. Det er en stor en i Asker, så vidt jeg vet?


Bjertnæs eksklusiv kvistfri leveres i lengder for vegg (2cm) og for tak (4cm). Brukes ikke denne typen materialer til dette? Panelet er tilgjengelig i profilene skygge skrå og faspanel. Teknisk info Produktet har en strøks maskinell overflatebehandling, og produseres av fingerskjøtt råstoff av furu , fritt for kvister. Omregningskalkulator.


Fritzøe Heltregulv er en serie av massive tregulv i eik og ask med amerikansk opprinnelse.

De har et klassisk eksklusivt utseende tilnærmet kvistfritt som aldri. Heltrepanel med klassisk skygge skrå profil. Produsert av førsteklasses fingerskjøtt kvistfri furu. Garanti mot gulning og gjennomslag av kvist.


Nedtørket til fuktighet gjør den stabil og godt egnet for nordisk klima. Skygge Skrå profilen egner seg både som stående og liggen. Faspanel i furu fra Moelven.


Alle lengder har endepløying og kan skjøtes fortløpende. Monteres med skjult innfesting med spikring i fjørside. Kvistfri fingerskjøtt faspanel av furu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg