tirsdag 7. april 2015

Ikea stearinlys

Hva skjuler seg bak trenden? Våre stearinlys brenner med en klar, stødig flamme fordi det er laget av 1 stearin. Glemmer du eller noen andre i hjemmet å blåse ut stearinlysene etter en koselig kveld?


Unngå brannfare med et av våre praktiske og flotte elektriske stearinlys. Vi har også både elektriske kubbelys og elektriske telys, slik at du kan innrede hjemmet ditt med et mangfold av forskjellige LED- stearinlys.

Vi har alt fra duftlys til almindelige stearinlys og lysestager. Tænd for den gode stemning! IKEA Family-tilbud 8. Se julegavetipsene våre for store og små. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Vi har testa lighteren fra Enklere Liv som kan lades opp med USB-kabel, og tenner alt fra stearinlys til bål med en lysbue i stedet for flamme!

Forlat aldri et brennende stearinlys ute av syne. Stearinlys som skaper god stemning! Disse blomstrende lenkene fra Ikea kommer med blomster og er.


Ikea Lysekrone for stearinlys gis bort fra FINN. Der er en ting der kan gøre disse situationer ekstra hyggelige, og det er at tænde et eller flere stearinlys i hjemmet – både hvis du er alene, eller hvis du er sammen med dem du holder af. Hos ILVA kan vi hurtigt hjælpe dig med at skabe hygge i dit hjem, vi sælger nemlig mange forskellige slags stearinlys der alle kan sprede god stemning.


Hei hei jeg lurer på om noen har noen erfaringer med stearinlysene fra Ikea ? Jeg har nemlig et enormt forbruk på stearinlys , kubbelyr og kulelys på denne tiden av året. Må tenne masse lys da det begynner og bli mørkt ute om kveldene. Synes det er så koselig. Så tenkte jeg at det kanskje var billig for slikt på Ikea.


Slurv med stearinlys kan koste deg dyrt. Pass avstanden mellom lysene. Dette er spesifisert i advarselsmerkingen på lyset, og kan variere noe.


Som oftest er anbefalingen at det skal være minst centimeter mellom lysene - men sjekk dette på lysene dine. Noen, som Ikea , går ned til centimeter mellom lysene.

Det mørkt ute og inne er sterainlyssesongen i full gang. Men hvor bør du kjøpe lysene dine? TV Hjelper deg har testet lys fra sju ulike butikker for å finne ut. Også lysene fra Ikea og SparKjøp er veldig rimelige, og de brenner lenger enn lovet. De nevnte lysene, fra Nille, Ki Ikea og SparKjøp, er også de lysene som i løpet av brenntesten utmerker seg som lysene som krever minst pleie underveis: Dette er lysene som har hatt minst behov for å kutte kantene.


Vi har gule lys til påsketiden, juletræslys til juletræet, store hvide bloklys til adventskransen eller partier med fyrfadslys til sommeraftenerne på terrassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg