torsdag 2. april 2015

Lampe bohus

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper. Med en lampe kan du raskt gi et rom en ny stil og med godt lys blir aktiviteter som strikking, lesing og matlaging enklere.


For at du skal finne den perfekte lampen tilbyr vi et bredt utvalg lamper, fra taklamper og gulvlamper, til barneromslamper og dekorbelysning.

Slik velger du riktig lampe. ROCKS er formgitt av den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke. Men funksjonene skal ikke gå på kompromiss av utseende og design.


Hos oss finner du lamper og belysning i lekkert design, som passer til ulike stiler og størrelser på rommet du skal ha lampen i. Hos IKEA finner du lamper og annen belysning både på nett og i varehus. Med en god baderomslampe blir både sminken lettere å påføre, og barberingen enklere å få jevn. Vi tilbyr et bredt utvalg baderomslamper slik at du kan finne den lampen som passer overens med dine behov.

Med taklampe eller plafond får du godt lys i rommet, enten det er over spisestuen, sofakroken eller på barnerommet. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.


Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Vi har et stort utvalg av fine lamper. Se hele utvalget av taklamper og plafonder på. Innrede huset med lun og komfortabel belysning som gir ønsket stemning i rommet!


Se vårt utvalg av lamper i høy kvalitet her! Du kan derfor selv velge, hvilken lyspære du ønsker å kombinere din Gulvlampe med. Med en Esokkel er det mange lyskilder å velge mellom.


Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lamper og belysning for alle rom til gode priser. Vi fører lamper fra mange kjente varemerker samt egne varemerker. Men pass på: Har du en sittegruppe i nærheten av lampen , må du også unngå å få lyset rett i øynene hvis du sitter der. Bohus leveres uten lyspære. Tilpass lampen og lysstrålingen til situasjonen i rommet.


Selvfølgelig fins det vegglamper som ikke blender.

Lamper med satinert skjerm er et eksempel på dette. Vi som jobber i Lightup. I alle interiørstiler finnes det håndlagede produkter og med den rette lampen eller lyset vil man kunne gjøre uttrykket komplett.


Vi hjelper deg gjerne i alle fall, med å få tak i en lampe som kan skape en atmosfære hvor du kan roe helt ned i, eller lamper som bidrar til at du kan jobbe konsentrert og motivert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg