fredag 17. april 2015

Frankincense olje

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Pris NOK 13inkl. Frankincense - Røkelsestre (Boswellia carterii) Somalia. Oljen har en varm, treaktig og søt duft. Denne oljen er fantastisk for huden!

Den leger brannsår, utslett, kutt og skrubbsår. Virker stimulerende på cellefornyelsen. Den balanserer hormonnivå som kan lede problemer som angst, trøtthet, hodepine og humørsvingninger. Miks noen dråper frankincense med en beroligende mist og spray huden ved behov. Hvordan blande ut frankincenseoljen.


Som med alle andre eteriske oljer , er det best å blande ut fankincenseoljen i en vegetabilsk olje (også kalt baseolje) før bruk. Ufortynnet eterisk olje er ekstremt konsentrert, og er ofte for sterkt å bruke direkte på huden.

Ved å kutte spor langs trestammen avgis harpiks som etterhvert hardner til såkalte tårer. Det er den aromatiske virak-harpiksen fra disse ”tårene” som senere destilleres til eterisk olje. Ha den i diffuser for å balansere humøret på alle i huset. Bruk bare eteriske oljer av høyeste kvalitet innvendig! Jeg anbefaler bare doTERRA sine.


Jeg mener jo selv at alle eteriske oljer er fantastiske, men denne er ekstra fantastisk! Dersom du ønsker å motta en epost når vi får det inn på lager kan du legge igjen epostadressen din i skjemaet under. Eterisk olje av frankincense. Har en søt, varm og treaktig duft. Kjempefin ved meditasjon, da den virker beroligende og fremmer en opphøyd meditativ tilstand.


Den eteriske oljen frankincense utvinnes av Røkelsestreet, som vokser i tropiske områder i Afrika og Asia. Barken på treet inneholder gummiharpiks. Når barken blir skadet, skiller treet ut en melkesaft, som etter en tid tørker opp og danner en gummiharpiks. Opprinnelse: Etiopia.


Våre raske liv trenger noen ganger retrett og kontemplasjon.

Det er styrking, rensing, energi og også godt for meditasjon. Ofte brukes til hoste, forkjølelse, infeksjoner, nervesituasjoner, spenning, stress og sår. Kan også anvendes ved lett hoste og ypperlig til behandling av voksen hu arr og strekkmerker. Lindrende ved lette menstruasjonssmerter.


Inom vissa grenar i aromaterapin använder man eteriska oljor invärtes. Den er antiseptisk og slimløsende i forhold til luftveier (bad og massasje). Betennelsesdempende og smertelindrende i forhold til reumatisme og leddbesvær (bad og massasje). Er du i tvil bruk frankincense. En jordene olje som er kraftfull.


Balanserer sinnet, løfter hummøret og gir følelse av velvære. Emosjonelt er frankincense oljen for sannhet. Det finnes mange flere muligheter og kombinasjoner av oljer i diffuser og rollerblandinger.


I dag brukes duften i form av røkelse til jul og ellers den eteriske oljen av frankincense. Innvendig: Åpne en tom kapsel, ha i 1-dråper essensiell olje og fyll opp med for eksempel olivenolje eller MCT olje. Søvn – fremmer god søvn.


Smør under nesen, under føttene eller ha i diffuser for å fremme god søvn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg