tirsdag 28. april 2015

Kattedo felleskjøpet

Kattedo felleskjøpet

Kjøp din kattedo her! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Store pakker og mindre pakker. Kattesand med og uten parfyme.


Kattedo felleskjøpet

Stort utvalg av kvalitetsprodukter fra Canada Litter og Ever Clean. Se vårt store utvalg! Modena Comfy kattetoalett med filter. Flip cat er et kattetoalett med tak og dør i premium plastikk for langvarig bruk.


Toalettet har praktisk bærehåndtak og enkel tilgang for rengjø. Arist-o-tray er et enkelt og åpent kattetoalett i premium plastikk. Ta en titt på vårt utvalg av kattedoer,- vi fører alt fra miljøvennlig Beco kattedo til trendy og minimalistiske Modkat doen med fler!


Praktisk kattetoalett med filterluke, bærehåndtak og avtakbar overdel. Vil du ha minst mulig lukt? Sett inn det medfølgende filteret i filterluka.


Everclean og daglig vedlikehold gir et luktfritt kattedo. Det tar maks et minutt å gjøre det og man slipper lukt. Jeg kan ikke skjønne de som orker å ha et velfylt og luktende kattedo stående,gjerne i gangen eller enda verre,på kjøkkenet. Eg har allereie kjøpt kattedo i dyrebutikk som eg er svært nøgd med (ein svær ein!) til katten som no er over kg. Så veit ikkje heilt korleis desse på denne nettsida er, men det var i alle fall heilt topp å få levert tunge ting rett på døra.


Hvis kattebæsjen fjernes regelmessig fra beholderen med den spesielle PeeWee spaden, er den friske granlukten det eneste som blir igjen. Butikk og nettbutikk. Hold med andre ord kattesanden under kontroll ved hjelp av en kattedo som er laget til dette formålet.


Renser luften i hele det rommet hvor doen står. Må bytte filter en gang i halvåret. Legg til i innkjøpslisten. Ikke gå glipp av gode tilbud! Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Kattedo felleskjøpet

Noe gikk galt, det gikk ikke å. Vet jo at man får tak i pellets er det 18kg på felleskjøpet for rundt femtilappen 0. Norges største dyrebutikk på nett, vi har alt av hundeutstyr, katteutstyr. Og verdens største Hunter Shop in Shop. Bruker trepellets fra felleskjøpet i en PeeWee kattedo.


Funker perfekt for meg, jeg bare plukker ut bæsjen 1-ganger daglig, og tømmer beholderen under ca. Skifter ut all pellets ca. De kattesandene var ikke merket med navn – men med nummer under hele testen for å anonymisere merkene. Produktnavnene ble ikke gjort kjent før etter.


Europris er glad i dyr, både store og små.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg