onsdag 8. april 2015

Jekta tromsø åpningstider

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures!

Bestill drømmeferien med Agoda. VIC Vila Vinmonopolet Vita Vitus Apotek. Tromsø Kiropraktikksenter Urban Vero Moda. Volt Volvat, Nordnorsk Hudlegesenter WOW Yogurt Heaven. Her kan barna leke mens du handler.


Mandag- tirsdag – onsdag -fredag 08. Jekta har gode kommunikasjoner med nærhet til flyplass og bussterminal rett utenfor.

Det er svært lett tilgang med bil og gratis parkering. K vegg i vegg med Elkjøp Megastore. Like ved Kligger Jekta Storsenter med sine rundt 1butikker. I tilknytning til disse sentrene finner du godt med parkeringsplasser, både inne- og utendørs. Gjengen fra Pyramiden og Jekta har åpnet ny dyrebutikk på Langnes!


Velkommen innom vår nye store dyrebutikk. Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss! Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg. Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat!


Vi har gjennom mer enn år levert sjømat til tusenvis av kunder og firma. Virksomheten omfatter mottak av fisk og skalldyr, foredling, engrossalg, eksport og. Ser du etter åpningstidene til Life? Tekstil og interiør til hjemmet.


Her finner du kontaktinformasjon og åpningstider til Kid Jekta i Tromsø. Har du spørsmål om kundeforholdet ditt er det fint om du sender oss en melding i nettbanken. Vi kan ikke opplyse om personsensitive opplysninger på e-post.

CEWE Japan Photo Tromsø. JJ Barnepark har klatrevegg, rutsjesklie, ballrom og en flott trampoline – et drømmested for barna. SATS Langnes - vi tilbyr kondisjons-, styrke- og gruppetrening, samt barnepass.


Våre dyktige ansatte hjelper deg i gang med målrettet og effektiv trening. Våre optikere tar vare på synet ditt gjennom å utføre grundige synsundersøkelser med det mest avanserte utstyret. Mer informasjon på Tiendeo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg