mandag 20. april 2015

Funkis interiørblogg

Velkommen til Moderne design-bloggen! Eg driv eige firma som boligstylist og interiørdesigner. Den første leiligheten vår var et tidligere galleri i første etasje på Grünerløkka. Her finn du bloggen min, kvor eg hovedsakleg skriv om moderne interiør. Så flyttet vi til en gammel bygårdsleilighet, deretter et hus med mye sjel på Bygdøy, før dette funkishuset.


Jeg synes møblene må passe til huset, og siden vi begge er mest fan av funkis , tror jeg vi har funnet interiørstilen vår her. Urbanhus bygger moderne, funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov. Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


På toppen av en kolle med fantastisk utsikt ligger denne private perlen tegnet av arkitekt Lars Lantto. Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. Familien ønsket seg en moderne bolig med et varmt, naturlig. Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic-stilen. Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer.


En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Lær deg forskjellen på funkis og nyfunkis Dilla på nyfunkis Trine og familien gjorde som stadig flere nordmenn, de bygget hus i nyfunkis-stil. Veien fra husbygging til et hjem.


En arvet, gammel hytte skulle. På hytta Ummastøyl har Tone Bente og familien vært igjennom en prosess mange hytteeiere vil kjenne seg igjen i. Anette Philstrøm Karlsen fra Halden står bak bloggen anetteshus. Besøk vår nettbutikk idag! Her er mange flotte bilder, med fokus på detaljer. Nettsiden er drevet på hobbybasis og oppdateres jevnlig.


Innlegg kan inneholde kommersielle linker. De er lyse, lune og delikate, fortsetter de. Og under gulvene ligger vannbåren varme, noe som får oss jentene som fortsatt har gamle panelovner til. Instagramkonto funkis _nr_eies og drives av Silje Myklebust.


Innemiljøet i et moderne hus er ofte stramt som på utsiden. Forside Interiør, møbler og trapp Interiørblogg ByggeBolig. BoligPluss er best på ideer, og nettstedet som gir deg lyst til å fornye! Med varme innslag av tredetaljer utvendig, så kunne de ikke være noe dårligere innvendig.


Bloggen håper jeg kan være til inspirasjon både innenfor interiør, mote, trender, skjønnhet og gode tips. Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv. Falcon Classic er unik i sitt slag. Ta deg en tur ut i vårlufta og forsøk å se inngangspartiet med et friskt blikk.


Hvordan står det til med inngangspartiet i boligen din? Vi har drevet med en ganske stor og omfattende oppgave de siste ukene som har gått ut på å innrede et funkishus! Funkishuset Strak et et moderne hus, inspirert av funkis og med mange minimalistiske detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg