torsdag 23. april 2015

Betong bordlampe

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp alt til hjemmet. Møbler, belysning og gardiner.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se de fine bordlampene våre.


Enkel og billig handel på Cellbes. En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Utvalget vår er stort, så det er.


Tiziana hvit-grå bordlampe med betongfot og sylindrisk stoffskjerm Tiziana passer godt til alle stilene som enten ser moderne ut eller utstråler industriell sjarm.

Bordlamper - kjøp deg en ny bordlampe til hjemmet ditt. Skjermen av stoff er hvit og har en tidløs sylinderform, mens foten til lampen er laget av betong og er grå i dette materialet. NO’s største utvalg av designer lamper. Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti!


Kun 99kr i Frakt på alle ordre og fri retur ved bytte av varer på en ordre. Vi sender normalt alle pakkene med Klimanøytral Servicepakke fra Posten. Den er tilgjengelig i betong , samt i hvit- eller grønn marmor.


Alle med en messing ring rundt fatningen. Rammens enkle form er særdeles flott i samspill med materialets litt tunge karakter. Rått og tøft sammen med pent og pyntelig. I samme serie fås også. Bestill drømmeferien med Agoda.


V-Tac Betong bordlampe E27. W med Estor fatning. Med Samsung LED chip og års produsent garanti. En vakker lampe i en blanding av det rå og det delikate, betong og opalisert glass, med en vakker detalj i messingbryteren.


Designet av den Stockholm-baserte designeren Jonas Wagnell.

Perfekt i hyllen, på sjenken i gangen eller på nattbordet. Gir et mykt og behagelig lys, som dimmes etter ønske. Sjarmerende Lynton bordlampe fra varemerket Eglo har en betongfinish med en utstikkende form som blir en tøff innredningsdetalj i hjemmet ditt.


Det er lurt å måle hvor langt det er fra stikkontakten til lampen og få en ledning med riktig lengde. Det er gode alternativer for de som leter etter en billig bordlampe som er trygt å bruke. Hvis du ønsker å kjøp bordlampe , finner du det du trenger på Furniturebox, vi tilbyr et bredt utvalg av klassiske og moderne lamper til gode priser. Du kan nå oss på chatten her på vår nettside, alternativt via e-post.


Med en bordlampe får du ekstra lys der du måtte trenge det, samtidig som det gir rommet ekstra karakter. Velg blant våre bordlamper av ulikt design og størrelser, som skaper forskjellig lys og atmosfære. Ved å klikke på en bordlampe nedenfor kan du lese mer om dens mål, produktegenskaper og montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg