torsdag 23. april 2015

Hageslange europris

Hageslange europris

Felleskjøpet har et stort utvalg av hageslanger , alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer.


Se de utvalgte varene her! Smarte tromler og enkle eller fleksible vannslanger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser Med Handlesmart!


Om du har en hageslange , kan det være mye styr å holde denne fri for krøll og knuter om ikke man har en slangetrommel. Beholder formen og har god trykkmotstand. Sammenlign pris på hageslange. Se beste pris fra over 5butikker.


Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Trenger du kanskje en ny gressklipper? Eller hva med en kantklipper, gresstrimmer eller ryddesag, så får du ryddet skikkelig opp i enhver krik og krok.


Vi fører tørrfôr og våtfôr til hund og katt i forskjellige aldere, hundesnacks og hundeutstyr som seler, bån senger og bur, men til pus finner du også spennende klatrestativ og klorebrett. I hagen, på uteplassen eller terrassen opplever vi noen av fritidens hyggligste stunder. Om du har fokus på blomster, planter eller nyttevekster er opp til deg – det viktigste er å finne din stil og form. Europris er glad i dyr, både store og små. Derfor har alle butikkene våre en egen dyreavdeling med et godt utvalg næringsrik mat og utstyr til ulike kjæledyr.


Gardena Classic hageslange meter, er en enkel og praktisk hageslange. Tekstilet gjør at hageslangen holder godt på fasongen. Hageslangen er laget av PVC plast, samt tekstil av høy kvalitet. Kjøpte meg en sånn koblings pakke på europris og var med adapter.


Kjøp Vannslange hos slangeportalen. Bredt utvalg,gunstige priser og hurtig levering av lagervarer. Ikke lager 3-dager. Dråpeslange for økonomisk og nøyaktig vanning, den er også skånsom mot skjøre vekster. Takket være redusert fordamping kan du spare opptil vann.


Praktisk utedusj som du kobler til hageslangen. Vannet fylles opp i den integrerte tanken (l), blir varmet opp av solen, og når du så vil dusje, er det bare å. Av ekstrautstyr anbefaler vi veldig en kjøler, for rask nedkjøling av brygget, og tilhørende utstyr ( hageslange og koblinger). I tillegg anbefaler vi en bryggeskje (en lang sleiv, dersom du har dyp gryte og ikke har en automatisk maskin med pumpe, som Speidelen), flaskebørste, og rikelige mengder med både tørkerull, kluter og kjøkkenhåndklær.


Den funker veldig bra, ingen problemer med verken utrulling eller innrulling, og man kan låse trommelen slik at den ikke plutselig begynner å spole seg inn hvis man trekker i slangen under bruk. Alle er pålitelige, slitesterke og av høyeste kvalitet. GARDENA tilbyr et bredt utvalg av slangekoblinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg