torsdag 9. april 2015

Taksitt

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nytt tak uten å bytte takstein. TakSitt Grunning for Metalltak er en rusthindrende alkydgrunning for tak og fasader av metall, bølgeblikk og stål. Datablader › TakSitt -produkter.


TakSitt spesialmaling for utvendige tak er en vanntynnbar maling spesialutviklet for takstein og metalltak.

Malingen gir et jevnt og flott utseende og gir taket lenger levetid. Malingen beskytter taket mot begroing av alger og mose, samt forvitring fra vær og årstider. TakSitt kan brukes på de fleste slags tak, betongtakstein, metall, takpapp og eternitt. Bør ikke brukes på tegl eller glasert tegl. Bruk fallsikringssele og sko med myke såler.


Vann, sopp og alger gjør taket glatt, så planlegg dine bevegelser. TakSitt Spesialmaling for Utvendige Tak er en vanntynnbar maling spesialutviklet for takstein og metalltak. Gir taket et nytt vakkert utseende som forlenger levetiden med mange år.

Svært god værbestandighet. Benyttes på asfalt takpapp, sement takstein, bølgeblikk og galvaniserte plater. Kan også brukes på betong og eternitt (ikke supereternitt).


Asfalt shingel skal ikke males. Jeg skal male min takstein med TakSitt nå i sommer. Jeg har malt takstein som har ligget ute i snart 1år nå, og den ser like fin ut.


Ville kansje begrenset trafikken på taket, på de varmeste. Den beskytter mot begroing og forvitring. Med TakSitt forlenger du takets levetid. Om taket er slitt, men taksteinen fremdeles er hele, da kan du enkelt få det til å bli som nytt.


Hva koster et komplett tak med tilbehør? Ikke bare Trondheim og Midt-Norge, men hele Norge. Taksitt Spesialmaling Tak. TakSitt er en serie produkter spesialutviklet for utvendige tak. Produktene har vært på markedet i over år.


I den anledning var det ønskelig å redesigne spannene. TAKSITT spesialmaling for utvendige tak.

Det kan også påføres asfalt takpapp, betong og eternitt, med unntak for såkalt supereternitt. Våre mest kjente merkevarer er Butinox Futura, Butinox Interiør, Tyrilin, QuickBengalack, TreStjerner og TakSitt. Scanox AS har fokus på et sunt inne og utemiljø, og i vår forskning og utvikling bestreber vi oss på å kunne tilby vanntynnbare produkter av høy kvalitet.


Anvendes til behandling af asfalttagpap, cementtagsten, bølgeblik og galvaniserede plader. Vurderer å male taket, da vi også skal male huset, som skal males nesten svart. Da vil taket se så innmari gammelt ut i forhold. Noen som har erfaring med taksitt ? Gedigna kvalitetsprodukter for både små og store byggprojekter.


Formånliga priser både online og butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg