torsdag 23. april 2015

Herdet glassplate pris

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ved knusing vil glasset av sikkerhetshensyn pulveriseres. Herdet glass er ikke uknuselig. Norske Glassprodukter AS fraskriver seg.


Vi leverer kun glassplate kjøkken i herdet glass, som er 4-ganger sterkere enn vanlig glass.

Glasset klassifiseres som sikkerhetsglass, og tåler vannsøl med høye temperaturer og varme fra komfyr. Du kan nå også få herdet speil over kjøkkenbenken. Mirit Glas produserer herdet glass til alle formål og leverer blant annet til industribedrifter som bruker sikkerhetsglass. Glassene er enkle å holde rene og gir et moderne og stilrent utrykk! Hos oss får du glassplate skreddersydd for akkurat ditt kjøkken, i den beste kvaliteten til konkurransedyktig pris.


Platen har blitt brukt som underlag til peisovn. Patentert teknikk for å herde tregulv. Resultatet er et herdet treverk som er mange ganger sterkere og hardere samtidig som utseendet og følelsen bevares.

Jeg tror prisen du har fått er ganske normal. Priser på speil og sikkerhetsglass. Vi har hvitmalt murvegg bak og klart glass foran. MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen.


Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser. Den økte styrken gir arkitekter og byggherrer helt andre muligheter når det gjelder bruk av glass i bygg. Det tilfredsstiller sikkerhetskrav over hele verden, og motstår f. Opprett din egen brukerkonto ved å klikke på symbolet (Min konto).


Dette sparer deg for tid ved eventuelle senere kjøp. Sikkert og funksjonelt. Med herdet glass kan du trygt skape interiør og eksteriør med fri gjennomsikt og slippe inn rikelig med dagslys samtidig som sikkerheten ivaretas. Vi tilbyr alt av tilskåret glass, speil, stål og aluminium. Glassdører, glassrekkverk, glasstak, glassdisker og mye mer!


De fleste brukerne mener at herdet glass er klart best, mens andre sverger til trådglass eller pleksi. Enkelte mener at glass over benken er fullstendig forkastelig og foreslo andre alternativer.

Skal bygge giga kar og har hentet inn priser på glass. Karet skal være ca meter langt og ca meter høyt. Foreløbig har jeg landet på 2x15mm laminert herdet.


En kar sier at 20mm herdet er sterkere enn 2x15mm laminert herdet. Men hvorfor bruker da mange laminert. På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk.


Se hele utvalget på IKEA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg