mandag 27. april 2015

Postkassestativ i tre

Vi har et stort utvalg av Juliana drivhus i vårt sortiment. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. POSTKASSE FOR ETHVERT BEHOV.


Hos Postkassebutikken finner du et bredt og dynamisk sortiment fra Nordens største produsent av postkasser, pakkepostkasser og.

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Vi tilbyr en rekke stativ og beslag som passer til både klassisk, moderne og en mer ukonvensjonell stil. Postkassestativ Ønsker du å plassere postkassen din på et postkassestativ ? For samlestativ anbefales et postkassesystem.


Du finner bilder av samlestativ nederst på siden. FLEXI postkassestativ – kan monteres nedgravet, eller med fot på hardt underlag. Værbestandig stativ levert i praktisk pakkeløsning med stativ og postkasser i galvanisert stål.

Dersom du er på utkikk etter en tradisjonell, sikker postkasse til felles postkassestativ , er bestselgeren Villa Formfin et enkelt førstevalg. Vårt postkassestativ for Trygg postkasser er modulbasert, med bredde for tre , fire og fem-roms postkasser og i opptil to høyder. Den kan derfor tilpasses fra tre post- kasser og oppover til ønsket antall.


TreBra er treavdelingen i Sandnes Pro-Service. Her har vi dyktige fagfolk, moderne maskiner og lokaler. Vi er fleksible og kjent for å finne gode tekniske og. Vi leverer også på mål dersom du ønsker andre størrelser.


Det leveres med ferdig gjengede skruehull for enkel montering av postkasser. PL2J-er et elegant stativ til tre PL-postkasser. Skruer medfølger for å feste postkassen til stativet.


Dette stativet i rustfritt stål sammen med den Good Design-prisbelønte PL-postkassen setter prikken over i-en på tunet ditt! Hos MAXBO finner du et godt utvalg av postkasser og stativ i høy kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk. Solid postkassestativ i pulverlakkert aluminium.


Stilrent, robust og stabilt. Enkelt å montere selv.

Sidevangene i aluminium graves og støpes ned ca. Taket (valgfritt) er i pulverlakkert aluminium. Stendere i bakkant er i kraftige Aluminiumsprofiler. Et funksjonelt stativ med fine detaljer. Stativ for 1-postkasser.


Tallerkenhylle for tallerkner. Malt først blå, så overmala i sort også pusset ned og lakket til slutt, dette for att den skal se gammel og brukt ut. Flere av våre tradisjonelle artikler, varmepumpehus, småmøbler, kompostbinger, postkassestativ , blomsterkasser og lignende lager vi fortsatt, for å ha et bredest mulig tilbud både til arbeidstakere og til markedet.


Utover dette tar vi også på oss små og store enkeltoppdrag, fortrinnsvis i tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg