onsdag 8. april 2015

Nordiskehjem blogg

Ingenting forlater lageret uten at vi selv har inspisert, testet og gått god for varene. In Interior, Oppussing, Our Home, Sponset New room in the making. Samarbeid med Tarkett Huset vårt har fortsatt noen rom dere ikke har sett enda, og nå er det på.


Nordiskehjem blogg

The Serif fra Samsung har flyttet hjem til oss. Den er vakker, smart og den passer perfekt inn. Endelig en tv som ikke må stå på benk eller henge på vegg. Følelsen jeg ønsket på soverommet var nettopp dette.


FORSIDEN - Produkter - SETT PÅ BLOGGEN. Veien fra furu og 90-talls look har vært lang, og nettopp derfor er det ekstra deilig nå som ting faller på plass. Da jeg var hadde jeg en venninne som overhodet ikke var sånn.


Nordiske Hjem , Stavern. Julekrybbe fra Lucie Kaas med håndmalte kokeshi dukker, bestående av Maria, Josef og Jesusbarnet. Pick up point I Stavern,. Den har et moderne utrykk og vil være en fin detalj i interiøret. Trender innen design og interiør svinger fra sesong til sesong.


Her i vår nettbutikk finner du en oversikt over det hotteste akkurat nå! Ikke glem dagens giveaway på bloggen ! PS: husk at det er på alle pocket organizers! BoligPluss er best på ideer, og nettstedet som gir deg lyst til å fornye! Vi viser ikke bare drømmehjemmene, men også hvordan du kan få det slik selv.


Nordiskehjem blogg

Familiebedriften vokser! All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS. Denne Pinnen ble oppdaget av Hunter Hill. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Bli med hjem til oss en tur! Her kan du lese om valget vårt av peis i hovedetasjen. Må selv si at det er en ganske dramatisk.


Nordiskehjem blogg

Derfor ser vi oss nødt til å. Stem vase i messing fra Menu er vakker i hele sin enkelhet. Black is always a good idea for måneder siden Mittstorkebarn. Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg