torsdag 9. april 2015

Prisnivå strai kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud.


Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Drømmer du om nytt kjøkken ?

Strai har et bredt utvalg unike kjøkkenserier i klassisk og moderne stil. Se alle våre kjøkkenmodeller her! I år har vi designet og produsert kvalitetskjøkken i Kristiansand. Og siden litt av sjela vår ligger igjen i hvert.


Prisnivå strai kjøkken BASIS – leveres usammensatt med et brukervennlig sammensettingssystem – gjør det selv og få et flott kjøkken til en gunstig pris. Riving, fjerning og oppussing av selve kjøkkenet la jeg på anbud. Og pris er med mange dyre hvitevarer.


Jeg var innom Kvik, Elkjøp, Ikea, HTH, Strai og Greno. Fra Norema fikk vi ikke pris eller bilde av kjøkkenet.

Tror ikke strai kjøkken setter pris på å bli sett på som billig kjøkken. Trenger en spesialløsning i et hjørne som kun strai har. Tenkte da på mulighetene med å kjøpe kjøkkenskap osv fra ikea, epoq eller andre rimeligere og bruke f. Og med et så ite kjøkken så blir det dyrere.


Lysefjord kjøkkeninnredning er inspirert av utsikten på Preikestolen. Dette nye kjøkkenet er produsert og designet i Norge. Både Strai og Greno, som i utgangspunktet lå et stykke over de andre hadde mye å gå på og erfarne konsulenter.


Begge ga meg rabatt på grunn av kampanje og endte opp på ca samme pris. Det som skilte dem var at Strai hadde fylt skuffer og skap med billigste innmat for å holde prisen nede mens Greno hadde den beste innmaten. Har ikke sett strai kjøkken før - men veldig mye fint! Jeg syntes det er enkelt å se forskjellen på kjøkken når man ser de i utstilling.


Jeg ønsket meg et Sigdal- kjøkken helt til jeg så det i utstilling, så rett og slett mye simplere ut enn jeg hadde forestilt meg. Her får du nemlig bruk for hele spekteret! Vi søker en engasjert og handlekraftig HR-leder som vil være med å videreutvikle Strai som en attraktiv arbeidsp.


Lurer du på noe så skriv gjerne på veggen. Vi har blikket rettet mot fremtiden og satser på moderne, klassiske og innovative kvalitetskjøkken. Lekkert kjøkken i røkt eik og hvit med røkt eik ramme og masser av detaljer.


Et stort utvalg av kjøkken , baderom og skyvedører.

Hos Mobalpa kan vi tilby et stort utvalg av kjøkkenløsninger, baderom og skyvedører, Funksjonelle løsninger og hvitevarer til gode priser. Har du allerede planer om å fornye ditt kjøkken eller baderom ? Vår erfaring er at Sigdal kjøkken er ca. En klisjé, kanskje, men vi på Fossline tror at dette er helt sant. Derfor er perfekte detaljer og gjennomgående kvalitet en selvfølge. Kjøkken for alle livets faser.


Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter! Skien kjøkkensenter holder til i Kjørbekkdalen 7A og forhandler tradisjonsrike, norske kjøkken fra produsenten Strai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg