torsdag 30. april 2015

Arkitekt jobbmuligheter

Legg inn anbud gratis hos oss! Arkitekten vil i fremtiden få flere og mere forskjelligartede oppgaver og roller, som supplerer og utvider arkitektens nåværende arbeidsfelt. Med en master i arkitektur har du utdannet deg for å møte et dynamisk arbeidsmarked i stadig utvikling. Du er likevel velkommen til å sende en åpen søknad.


Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Siden oppdateres mange ganger hver dag med nye arbeidsgivere og nye jobbmuligheter. Jobbmuligheter - Arkitekt. I Norge er arkitekt en såkalt fri tittel, og kan brukes av alle. De fleste arkitekter jobber i private firmaer, men det er også mange som jobber i offentlig sektor. Våre arkitekter og tegnere fokuserer alltid på å skape gode relasjoner til alle de involverte partene i prosjektene.


Ved å spille på lag med byggherre, kommune og de utførende fagene, bidrar vi til å gi rom for de gode ideene i alle faser av byggeprosessen. Arkitektkontoret kas har ti medarbeidere med bred kompetanse innen bygningsprosjektering og regulering. Kontoret har et vidt spekter av store og små oppdrag i.

Arkitektbedriftene i Norge er bransje- og arbeidsgiverorganisasjonen for kontorer med praktiserende arkitekter , landskaps- og interiørarkitekter i Norge. Arkitekter holder på med planlegging av bygninger, byggeteknikk, utseende og samfunnsplanlegging. Det er viktig å kunne kombinere alt dette under utvikling og bygging av nye bygninger og anlegg. Som arkitekt må du også ta stilling til utfordringene samfunnet vi lever i har, som f. Arkitekt MNAL eller sivilarkitekt MNAL benyttes av arkitekter som har utdannelse og praksis som kvalifiserer for medlemskap i Norske arkitekters landsforbund (NAL).


Man kan studere til arkitekt på flere forskjellige utdannelsesinstitusjoner. Etter det kan du jobbe som arkitekt. Men det er vanskelig å få jobb om du ikke har noen praktisk arbeidserfaring. Derfor vil jeg mene det krever praksis i ½ til år eller mer hos et arkitektkontor i løpet av studietiden.


Møt arbeidsgivere og bli kjent med jobbmuligheter for yrket. Master i arkitektur – en kreativ utdanning. Hvilken bransje har dårligste jobbmuligheter ? Da kan du like godt gå på folkehøyskole. Karriere og utdanning Bufret 1. Det finnes flere utdanninger innen design, interiørdesign og lignende som kan gi deg den nødvendige kompetansen innenfor interiørarkitektur.


Arkitekt og interiørarkitekt er to forskjellige høyskoleutdanninger.

Flere utdanningsinstitusjoner i Norge tilbyr utdanning på fagskole, bachelor- og masternivå. Arkitekt er ikke et lovregulert yrke i Norge, selv om det er det i mange EU-land. Tittelen fagtekniker og fagskoleingeniør brukes også.


Utdanningen kvalifiserer for en rekke stillinger i privat og offentlig sektor. Det kan være å arbeide på konstruksjons- og tegnekontor, bli formann, verksmester eller driftsingeniør i industrien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg