mandag 6. april 2015

Bålpanne prisjakt

Bålpanne prisjakt

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Bestill julegavene på nett før 17. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Les tester og omtaler før du kjøper. Kjøp peis av fagfolk!


Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Det du egentlig ønsker deg. Søk etter bålpanne på Kelkoo. Se alle våre bålpanner. En bålpanne med stativ vil garantert gjøre kveldene utendørs enda hyggeligere!


Espegard bålpanner og fullsortiment av tilbehør. Dette blir et koselig samlingspunkt hvor man kan få ekstra varme, lage god mat og holde praten i gang. Den består av ei panne hengenede i kjetting på tre solide bein. Pannen kan justeres i høyden etter behov.


Panna kan justeres i høyden etter behov. Bålpannen er utstyrt med gnistfanger og grillrist. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året.


Bålpanna har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Bålpanna består av ei gryte hengende i kjetting på et stativ av tre bein. Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget.


Pakken består av en solid bålpanne , vaffeljern med hjerter og oppskriftsboken Fridas bålmat. Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden. Bruk godt med smør eller olje ved.


Object moved to here. Opphengskrok i enden av skaftet. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Høyden på pannen kan justeres etter behov og beina kan reguleres lett etter underlaget slik at bålpannen alltid står støtt. Den er klassisk og funksjonell, og har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen.


Bålpanne prisjakt

En meget solid utført bålpanne med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Lag den perfekte bålplassen i hagen, på hytta eller ved sjøen uten å være redd for at lyngen tar fyr. Enten du har en lidenskap for å lage mat på bål eller bare vil nyte varmen fra flammene, gir den en opplevelse utenom det vanlige.


Den kommer med masse ekstrautstyr å utforske. Med andre ord mange gode grunner for å tenne bål ofte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg