tirsdag 14. april 2015

Interiørbutikk majorstuen

TOWNHOUSE Interiør - møbelbutikken som gir deg valgfrihet. Vår avdeling ligger sentralt plassert på Majorstua i Oslo. Det er lett å parkere i gaten utenfor. Finn den her: Vibesgate 1 Majorstuen. En knapp minutters biltur fra Oslo tar deg ut til denne gigantiske interiør- og livsstilsbutikken.


Tankene om en egen interiørbutikk kom etter mange års jobb i ulike butikker hvor interiør og den gode atmosfæren har stått i fokus. Gleden ved vakkre ting laget med omtanke har alltid inspirert meg og ligger tilgrunn for utvelgelsen av produktene som selges hos Benedictes. Nå som høstkulden kommer krypende, er det godt å kose seg innendørs. Vi fører de beste merkevare innenfor design og produkter til hjemmet, uansett om der er snakk om en designklassikere.


Ting har interiørbutikker i Stavanger, Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør, men også et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger. Gårdeierforeningen og næringsforeningen går sammen om å gjøre Majorstuen til det opplagte valget for majoriteten av Oslos befolkning, tilreisende og turister. Ethvert rom forteller sin unike historie. Hos Bellas Hus finner du inspirasjon og ideer til hjemmet, uansett budsjett.


Denna webbplats använder cookies för att förbättra funktionaliteten och användbarheten. Genom att använda vår hemsida, accepterar du vår integritetspolicy. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.


På Posten starten som en drøm, og for år siden ble den virkelighet. Boligredaksjonen har kåret sine favoritter blant interiørbutikkene. I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk. Poulsson AS fra Majorstua, Oslo.


Gardiner og gardinutstyr. Vi tilbyr et komplett sortiment av møbler, tepper, belysning og accessories med det beste innen skandinavisk og internasjonal design. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter.


Høstnyheter hos Pur Norsk. Med en ny årstid på trappene, flyttes fokuset innendørs. Himmel og Hav er en interiørbutikk som ligger på Andenes i Nordland. Her har du kjente og kjære merker med overvekt av danske og norske.


Du kan besøke den her. Wilhelmine i Oslo, del ny flott interiørbutikk på Majorstua. I dag fant jeg en ny liten oase av en butikk på Majorstuen , i Jacob Aals gate.


Shopping i Oslo: Butikkene du må besøke Skal du til Oslo for å shoppe har du mange muligheter. Vi gjør det litt enklere for deg og viser deg de beste butikkene. Formskjønnhet, funksjon og holdbarhet Norrgavels designmøbler formgis og produseres uten kompromisser. Alltid med stor omsorg for detaljer, funksjon og formskjønnhet. Dette er Flying Tiger Copenhagen!


Bli med på skattejakt i butikkene våre. Vi har overraskelser til enhver anledning, til hjemmet, barna og mye mer. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting-butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg